Autor: S. Kostić

11.10.2024.

11:22

Foto: Printscreen/Youtube

Zabava

(FOTO) "Samo da ne prepumpa"! Sećate se atraktivne plavuše iz "Žikine dinastije" sa kojom je Miša imao seks u kolima? Njene gole grudi videla je cela država, a onda je nestala

Od tada, uspesi ovih filmova nastavili su da se nižu, a dogodovštine dvojice prijatelja Žike Pavlovića kojeg je glumio Dragomir Gidra Bojanić i Milana Todorovića kojeg je igrao Marko Todorović gledaoci su obožavali da gledaju.

Kako je serijal odmicao tako su se u filmovima pojavljivali novi likovi koje je publika podjednako zavolela.

Tako je 1986. godine snimljen osmi deo ove filmske franšize pod nazivom "Druga Žikina dinastija".

Informer

 

U tom filmu Žika i Milan saznaju da je njihov unuk Miša (Nikola Kojo) potpuno poludeo za devojkama i seksom. Pošto je Žika u njegovoj dinastiji već imao pradedu ludog Milojka manijaka odlučuju da zatraže pomoć od doktora Nedeljkovića i tada kreće niz komičnih situacija.

U jednoj od scena Žika i Milan zajedno sa Jelenom (Jelena Žigon) i Mišom kreću na selo gde ih čekaju Mišini roditelji.

Na putu jednoj devojci dogodi nezgoda sa automobilom kada joj pukne guma. Miša u tom trenutku priskače u pomoć kako bi joj popravio točak. kada joj sanira kvar odlučuje da krene sa njom, a dede i babu ostavlja.

Informer

 

U narednoj sceni Žika, Milan i Jelena vide Mišu kako u parkiranom automobilu pored puta ima seks sa atraktivnom plavušom. Njoj su u toj sceni grudi potpuno obnažene i to je videla cela Jugoslavija.

Informer

 

Reč je o glumici Snežani Mihelčić. Važila je za jednu od najatraktivnijih devojaka osamdesetih godina u SFRJ za kojom su ludeli mnogi muškarci.

Međutim, ta epizodna uloga u "Drugoj Žikinoj dinastiji" joj je jedina u karijeri. Posle toga, slikala se za dve naslovnice, za čuveni magazin "Duga" i za TV Novosti. Na obe je bila u provokativnom izdanju jer su do izražaja dolazile njene bujne grudi.

Od tada je potpuno nestala iz javnog života i o njoj se ništa ne zna.

Kako je izgledala čuvena scena Snežane i Nikole pogledajte u galeriji na kraju teksta: