11.10.2024.

14:47

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Raša Bukvić povredio vilicu! Popularni glumac doživeo nezgodu na snimanju hit serije

Popularni glumac koji u hit trileru igra glavnog junaka Uroša Perića doživeo je nezgodu tokom druge sezone dok je snimao jednu od najzahtevnijih scena. 

- Serija obiluje atraktivnim akcionim scenama i naravno da je bilo i manjih povreda glumaca. Raša Bukvić je u sceni tuče u improvizovanom bazenu u kojem se nivo vode menjao, u jednom trenutku  udario zube. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno i uspeo je bez problema da završi snimanje - ispričala je svojevremeno za Informer producentkinja ove serije Tea Korolija.

Informer

Raša Bukvić u seriji "Besa"

Naša sagovornica je rekla da je veoma komplikovana bila i scena u kojoj Mima (Rale Milenković) ulazi u Perićevu kuću i mlatara pištoljem pred njegovom decom Unom (Milica Gojković) i Vidanom (Istok Šunter).

- To je dramska i emotivna scena u kojoj Mima čeka Uroša u dnevnoj sobi i maltretira mu decu. Bilo je veoma zahtevno za rad i to smo snimali ceo dan, iako možda gledaocima tako ne deluje. I scena u kojoj Dardan Beriša (Arben Bajraktaraj) saopštava supruzi Teuti (Gresa Palaska) da im je ćerka poginula takođe je bila veoma iscrpljujuća - objasnila je tada Korolija.

Informer

Scena iz serije "Besa"

Raša Bukvić kaže da u "Besi" nije želeo da koristi dublera.

- Imao sam osećaj da mogu sam sve to da izvedem. Verovatno zbog toga što sam već imao susreta s tim žanrom u dosadašnjem radu, pa sam odlučio da mi nije potrebna zamena - rekao je Bukvić.