Autor: S. Kostić

12.10.2024.

13:46

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

U predstavi igraju: Katarina Gojković, Boba Latinović, Jelena Trkulja, Stefan Bundalo, Miloš Vlalukin, Lena Bogdanović, Aleksandra Simić, Tijana Čurović, Borka Tomović, Teodora Ristovski i Bojana Ordinačev.

Nakon izvođenja predstave, glumac Zoran Cvijanović, će i zvanično biti ispraćen u penziju, saopštili su iz pozorišta "Boško Buha".

Zoran Cvijanović važi za jednog od najpoznatijih domaćih glumaca koji iza sebe ima pregršt uspešnih filmskih, ali i pozorišnih uloga.

Informer

Zoran Cvijanović

Njegova prva uloga bila je u kultnoj seriji "Sivi dom". Do danas je glumio u preko 50 filmova i TV serija, od kojih su najznačajniji: "Oktoberfest" , "Poltron" , "Mi nismo anđeli", "Policajac sa Petlovog brda", "Otvorena vrata" , "Složna braća" , "Lepa sela lepo gore" , "Mile protiv tranzicije".

Takođe na sceni Teatra "Vuk" sutra će biti obeleženi jubileji rada glumica Ivane Lokner (30 godina rada) i Katarine Gojković (10 godina rada) i glavnog dekoratera, Zorana Mišića (30 godina rada).

Ovaj Dan pozorišta obeležavamo značajno spokojniji, jer radovi na našoj matičnoj sceni na Trgu Republike 3 neometano teku, što znači da se bliži naš povratak kući, saopštili su iz Pozorišta "Boško Buha"