14.10.2024.

14:51

Foto: Broadway Entertaiment Group

Zabava

Mali princ poziva Beograd na izuzetnu avanturu! Inovativni pozorišni spektakl oduzeće vam dah!

Adaptacija klasične francuske novele "Mali pinc" (Le Petit Prince) koja oduzima dah biće predstavljena u beogradskom Sava Centru, od 20. do 22. februara 2025. godine, u svojoj ekskluzivnoj premijeri povodom 80-og rođendana knjige.

Mali princ je inovativni pozorišni spektakl koji se odvija uživo na sceni i dolazi u Plavu dvoranu Sava Centra nakon rasprodate sezone u Parizu, Dubaiju, Sidneju, Budimpešti, Pragu i poslednje uspešne sezone na Brodveju u Njujorku. 

Informer

 

Izuzetno impresivna, veličanstvena predstava zasnovana na mnogima omiljenoj dečjoj knjizi Antoana de Sent Egziperija (edicija Galimard iz 1945. godine), oživljava kosmički svet avijatičara izgubljenog u pustinji koji susreće Malog princa koji je leteo sa jedne planete na drugu u potrazi za ovcom. Sveprisutni pripovedač prati Malog princa na njegovom putovanju dok upoznaje mnoge veličanstvene likove koji harmonično komuniciraju kroz ples, gestove i pokrete.

Le Figaro kaže: "Combines choreography, aerial and terrestrial acrobatics, and new technologies in a dreamlike and poetic universe. A leap into a magical childhood".

Informer

 

Nakon 80 godina od objavljivanja, Mali princ Antoana de Sent Egziperija ostaje jedna od najprodavanijih i najprevođenijih knjiga ikada. Prevedena na preko 593 jezika i dijalekata, prodata je u oko 200 miliona primeraka širom sveta.

Nagrađivani kreativni tim za Malog princa predvodi rediteljka i koreografkinja En Turnije, uz adaptaciju i korežiju Krisa Murona, uz originalnu muziku Terija Truka, asistenta koreografije Noeli Bordeleta, video dizajn Mari Jumelin-a, kostimografiju Pegi Hauset, dizajn osvetljenja Stefana Friča, dizajn zvuka Tristana Viskologisa, video projekcije Etinea Baušarta-a, frizura i šminka Karmen Arbues Miro i rekviziti Aurelija Gandilhona.

Informer

 

Rediteljka En Turnije je rekla: "Oduševljeni smo što naša kompanija nastavlja svetsko putovanje Malog princa do Beograda. Na svom putovanju, Mali princ deli poruku čovečanstva sa mnogim različitim ljudima i kulturama sa kojima se susreće. Presrećni smo što donosimo njegovu priča o prijateljstvu, usamljenosti, ljubavi i brizi za druge i našu Planetu!".

Informer

 

Doživite plejadu upečatljivih likova i živopisnih kostima. Uskočite u pravi univerzum plesa, muzike, projekcija i akrobacija. Uronite u jedinstvenu i inovativnu međunarodnu scensku produkciju koja će zarobiti vaše srce i probuditi maštu. Uz ovu prelepu adaptaciju vanvremenskog klasika svi će se vratiti u detinjstvo!

Informer

 

Karte su od danas u prodaji na tickets.rs.

Obezbedite svoje mesto na vreme i uživajte u  nezaboravnom spektaklu u produkciji Broadway Entertaiment Grupe koja će vas ostaviti bez daha!

Više informacija na www.thelittleprincetour.com/serbia