16.10.2024.

10:23

Foto: Jovana Jerebica

Zabava

Održana premijera filma "Prva klasa - pun gas"! Crvenim tepihom prošetali Miodrag Radonjić, Olga Odanović, Nina Janković... (FOTO)

Pre početka projekcije glumac Miodrag Radonjić, koji tumači lik Nemca, izjavio je da ima analitički pristup kada se priprema za ulogu.

- Bavim se dosta tim karakterom i odnosima ka drugim junacima, jer zapravo iz tih odnosa se nekako gradi i tvoj lik. Tako da smo mi imali i privilegiju da imamo glumačke probe, da to zaista temeljno radimo. Mislim da smo napravili jedan jako lep, bajkovit film i da će se ljudima to dopasti - rekao je Radonjić za ulogu u filmu koji je omaž kultnom ostvarenju "Nacionalna klasa".

Crvenim tepihom prošetala je autorska i glumačka ekipa, kao i brojni glumci koji su podržali kolege.

Informer

 

Nekoliko sati ranije priređen je događaj u blizini tržnog centra gde su kaskaderi simbolično napravili nekoliko krugova sa trkačkim automobilima simulirajući brzu vožnju.

Tu su se našao i glumac Rade Ćosić koji u filmu tumači lik Bebe. On je pozirao za medije pored "Juga" i slikao se sa obožavateljima. Ubrzo je došao i Radonjić koji je potpisao nekoliko autograma poštovaocima njegovog lika.

Informer

 

Muzička grupa "Crni Cerak" i pevačice Indođija i Nevena Božović, čija je ovo prva interpretacija u filmu, održali su kratak koncert pre početka filma. Svečanoj projekciji prisustvovali su brojni gosti koji su popunili svih šest bioskopskih sala.

Usledila je projekcija filma koji prati priču dva rivala na trkačkoj stazi koje tumače Ćosić i Radonjić.

Informer

 

Oni su pasionirani vozači u trkama "Juga" i deo ljubavnog trougla sa Nevenom koju igra glumica Matea Milosavljević.

U filmu igraju i Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Olga Odanović i Ljubomir Bandović. Tu su i Hristina Popović i Aleksandra Tomić, ali i španski glumac srpskog porekla Darko Perić koji je prepoznatljiv po ulozi iz serije "La casa de papel".

Informer

 

Kraj filma obeležio je dug aplauz, nakon čega su se autori i glumci poklonili publici u svim salama. Za produkciju filma zaduženi su Rade Ćosić, Zoran Tomić i Nikola Burovac. Direktor filma je Đurđa Vitorović, za scenario su zaduženi Zoran Mitrović i Ćosić, dok je direktor fotografije Džejlan Ibrahimović. Film će od 17. oktobra biti na redovnom bioskopskom repertoaru.