17.10.2024.

16:31

Foto: ATAimages

Zabava

Posle razvoda odmah je otišao kod druge! Ovaj umetnik je bivši muž Anite Mančić, sa kojim je bila u braku više od dve decenije (FOTO)

Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete - rekla je svojevremeno Anita.

Anita Mančić je preko 20 godina bila u skladnom i ljubavlju ispunjenom braku sa Bojanom Dedićem, grafičkim dizajnerom. Par se venčao na intimnoj ceremoniji nakon mnogo godina zabavljanja.

Informer

 

Bojan je divan. Njemu verujem najduže, i zato najviše. Divim mu se što me razume i trpi. Često mi treba samoća, malo bi muževa to trpelo - pričala je glumica.

Ipak, oni su u tajnosti odlučili da stave tačku na svoj brak i razveli, što su vešto skrivali od javnosti. Bojan je brzo nastavio dalje, pa se na njegovom Fejsbuku može videti njegov emotivni status. On se u januaru prošle godine verio, što su mu svi prijatelji preko društvene mreže i čestitali i poželeli sreću.

Anita Mančić je rođena 1969. godine u Zemunu. Odrasla je sa roditeljima, bratom i sestrom, a često je išla i kod bake Nade u Pirot. Često je, kako kaže, provodila vreme u društvu mečaka, a lutke su joj bile dosadne.

Informer

 

Ona je želela da upiše hidrograđevinu ili arhitekturu, ali je sudbina uredila stvari tako da je prijemni za glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu bio je nekoliko dana pre prijemnog na Građevini.

Kada je otišla na polaganje te 1986. godine nije ni slutila da će joj život biti protkan najboljim ulogama i da će gluma postati njen ceo svet. U grupi je bila zajedno s Nikolom Kojom, Uliksom Fehmiuom i Vjerom Mujović, koji su kao i ona glumu završila u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Od tada je glumila u više od 50 filmova i serija. Prepoznatljiva je po ulogama u filmovima "Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem", "Smrt čoveka na Balkanu" i "Montevideo, Bog te video!". Igrala je u serijama "Porodično blago", "Sva ta ravnica", "Na putu za Montevideo", "Psi laju vetar nosi" i drugima.