Autor: S. Kostić

25.10.2024.

11:28

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zabava

(FOTO) Nećete verovati ko je otac Sergeja i Baneta Trifunovića! Svi ga znate iz ove kultne serije, a o sinovima kaže samo jedno

Replika "Pij Đoko kafu", kojom mu se obraća pokojni kolega Miša Janketić, živi i danas, pa je njegov lik kurira jedan od omiljenih iz serije "Srećni ljudi" scenariste Siniše Pavića.

- Ljudi se sećaju baš tog kurira Đoke, a ima toliko sjajnih i dobrih likova. Dešava se još da me sretnu i prepoznaju. A to nekad godi malo i sujeti, da se ne lažemo. Svi smo mi manje ili više sujetni. I mi glumci smo ludi. Čovek sam i ništa mi nije strano što je ljudsko - rekao je Tomislav jednom prilikom za medije o svojoj ulozi i dodao:

Informer

Tomislav kao kurir Đoka u seriji "Srećni ljudi"

- Tu seriju pamtim kao drugo vreme kada se sve drugačije radilo. Sada nam se posle toliko godina čini da je sve to bilo i bolje. Postojao je drugi sistem rada. Iako je gluma - gluma, i tu ima promena. Nostalgičan sam, prvo se čovek seća kako je u to vreme bio mlad. Normalno je da mi se sve čini lepšim kad sam bio mlad i u punoj snazi.

Njegovi sinovi Sergej i Branislav, krenuli su očevim stopama, a kako je jednom prilikom rekao ponosan je na njih dvojicu.

Informer

Bane i Sergej Trifunović

Vrlo sam ponosan na sinove jer mislim da su oni svako na svoj način napravili dobre karijere i to me posebno raduje. Oni su maltene odrasli u pozorištu. Od malih nogu su me pratili, a jedno vreme smo u Kruševcu stanovali na sto metara od pozorišta tako da su više vremena provodili tamo nego kod kuće. Obojica su izabrali taj put, a vreme je pokazalo da su napravili pravi izbor. Nisu postali glumci samo zato što im je tata glumac, nego su pokazali da imaju i neke druge kvalitet - ispričao je glumac.

Sa starijim sinom Sergejem, Tomislav je glumio u filmu "Kad porastem biću kengur".