27.10.2024.

09:03

Foto: Shutterstock/Printscreen You Tube/Privatna arhiva/informer/profimedia

Zabava

Kakva ekipa velikana! Mika sedeo sa Gidrom, Batom, Bekimom i Arsenom u kafani, a onda se skinuo i skočio u more, razlog će vas nasmejati do suza

Poznati umetnik Igor Antić je u velikoj ispovesti koju je dao za Informer, a koju smo ekskluzivno objavili juče na našem portalu, ispričao mnoge zanimljive detalje iz života njegove porodice i oca Mike Antića.

Igor se, između ostalog, prisetio i jedne situacije koju je njegov otac priredio u restoranu jednog hotela u Puli, kojoj je i on sam bio svedok.

Scenu koju je priredio, muzički i glumački velikani pamtili su ceo život, a Igor je danas rado prepričava.

Informer

Miroslav Mika Antić

- Anegota je bilo puno i vredelo bi jednom objaviti knjigu o tome. Bio je to naš boravak u Puli, 1971. godine, kada smo sreli Bekima Fehmiua, Gidru Bojanića, Batu Živojinovića, razne zvezde jugoslovenskog filma, kada je navratio i Arsen Dedić pa smo se siti izrazgovarali. Od ednom je došao neki konobar u restoran na Zlatnim stenama i nešto su žustro pričali - otrkiva Igor za Informer i dodaje:

Informer

Miroslav Mika Antić

Mika je izenada skinuo majicu i pantalone, zaleteo se i skočio u more. Visina je bila ogromna. Mi smo bili zabezeknuti i preplašeni. Kada je posle par minuta izašao, prebrisao se i nastavio kao da ništa nije bilo.

Informer

Igor Antić

Ubrzo im je otkrio zbog čega je to uradio.

- Na naše pitanje zašto je to uradio odgovorio je da se sa konobarom dogovorio da ukoliko skoči ima besplatno piće dok smo tu. Konobaru je Mika izgledao kao mlakonja i slabić pa je hteo da ga preplaši, a nije znao da je on svojevremeno bio mornar i da su mu ti skokovi bili dobro poznati. I naravno imali smo tu besplatno piće do kraja boravka - kaže Igor.