20.03.2015.

00:01

Foto:

Zabava

STANIJA BUDNA SANJA: Biću srpska Kolinda!

- Ja bih želela da budem prva žena predsednik u Srbiji. Kako to moćno zvuči - oduševljeno je rekla starleta u emisiji "Amidži šou" i dodala da bi baš volela da se bavi politikom:

- Završavam ekonomiju na državnom fakultetu i politika mi nije strana. Moj otac Dragan se intenzivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, odnosno sve dok nije ubijen tokom rata u Hrvatskoj.

Stanija je kvalifikovanija za politiku od mnogih koje znam
 

Informer

 

Ovu ideju je Staniji dao lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je pozvao Staniju da naprave koaliciju. Čanak smatra da bi srpska starleta i bivša učesnica "Farme" bila najbolji kandidat za predsedničku funkciju.

- Stanija je kvalifikovanija za politiku od mnogih koje znam. Zna šta je Fejsbuk, zna šta je Tviter, što je za početak sasvim dovoljno. Ja apsolutno nemam za koga drugog da glasam nego za nju - rekao je Čanak i dodao:

- Ona bi morala da se kandiduje kao nestranačka ličnost, jer nijedna stranka nije dovoljno velika da bi celu Staniju zaslužila.
Ako se uzme u obzir da starleta ima 230.000 pratilaca na Fejsbuku, 138.000 na Instagramu i 57.000 na Tviteru, ona bi već u samom startu imala skoro pola miliona glasova.

PROSLAVILA ROĐENDAN BEZ DEČKA

Instagram

Stanija Dobrojević proslavila je 30. rođendan u jednom beogradskom klubu bez dečka. Starleta svoju jaču polovinu krije kao zmija noge, pa zbog toga nije bio pozvan na njenu žurku za jubilarni rođendan.

- Srećna sam i zadovoljna, ali neću da pričam o dečku. On nije ni iz Srbije, ni iz Amerike. Ne plašim se da će me paparaci uhvatiti sa njim jer on neće dolaziti u našu zemlju - kaže Stanija za Informer.

Tagovi: