15.05.2015.

15:22

Foto:

Zabava

VJERA MUJOVIĆ REKLA "DA" na 10.000 metara! (FOTO/VIDEO)

Mladenci su se venčali na letu "Turkiš erlajnsa" koji je vozio od Beograda do Istanbula. Glumica i doktor iz Minhena odlučili su da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav baš u avionu, jer su se 14. maja 2014. godine upoznali upravo na letu ove avio-kompanije.

Turkish Airlines

Tada je Vjera krenula u Mongoliju na pozorišni festival, a Štefan zbog poslovnih obaveza. S obzirom na to da su sedeli jedno pored drugog, započeli su razgovor i brzo shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog.

Turkish Airlines

Na simboličnoj svadbenoj proslavi kapetan "Turkiš erlajnsa" odveo je Vjeru putem posutim ružinim laticama do budućeg supruga. U pozadini su se čuli taktovi Vagnerovog "Svadbenog marša", a njih dvoje su izgovorili sudbonosno "da".

Nekoliko dana kasnije venčali su se i u Sabornoj crkvi u Beogradu, na kojoj je Vjerin izabranik nosio kilt, jer je škotsko-nemačkog porekla.

Turkish Airlines

Ova avio komapanija objavila je video snimak venčanja, inače održanog na redovnoj liniji Beograd -Istanbul, a na snimku se vidi i Goran Bregović, koji je redovnim letom išao za Tursku u kojoj je održao nekoliko nezaboravnih koncerata.

Pogledajte kako je izgledalo venčanje u avionu:

Tagovi: