19.06.2015.

14:03

Foto:

Zabava

PROSLAVA BEER FESTA Saopšten program nove manifestacije "Beer Garden"

Goste su pozdravili Zoe Kida, promo lice Belgrade Beer Festa i Miloš Aleksić u ime Beogradske kulturne mreže koji se prisutnima zahvalio na nagradi.   

- Velika nam je čast što smo uspeli da dobijemo nagradu, koja nam je ujedno podsticaj da vredno radimo i opravdamo rezultate. Beogradski festival piva izrastao je u najposećeniji i najveći pivsko - muzički festival u jugoistočnoj Evropi, čiji broj posetilaca svake godine raste. Tako je za dvanaest godina postojanja ovu manifestaciju posetilo preko sedam milona gostiju, koji su bili u prilici da uživaju u više od 530 koncerata i degustaciji preko 200 brendova piva - naglasio je Aleksić dodajuci da je najveća nematerijalna vrednost koju Beer Fest donosi Beogradu i Srbiji stalno građenje imidža naše zemlje kao privlačne turističke destinacije. 

Promo

- Poruka festivala koju će posetioci iz drugih zemlja poneti sa sobom je da je Srbija gostoprimljiva zemlja, željna druženja i interakcije sa okruženjem - kazao je Aleksić. 

Beogradska kulturna mreža, kao osnivač i producent Belgrade Beer Festa, po prvi put ove godine predstavila je i novu manifestaciju - "Beer Garden" koji će biti održan od 10. jula do 12. avgusta na makiškoj strani Ade Ciganlije, a čiji je kompletan muzički program najavljen sinoć.

Posetioci ce tokom 32 dana, moći da uživaju u besplatnim koncertima popularnih bednova kao što su Ortodox Celts, Vampiri, Zemlja gruva, Eva Braun, Del Arno Bend, Samostalni referenti, Dža ili Bu, Dječaci, Plejboj, Svi na pod, Blaža i Kljunovi...

Promo

Bend Ničim izazvan koji je sinoć bio zadužen za dobru atmosferu u Domu omladine, tokom leta, takođe će nastupiti na Beer Gardenu.  

Proslavi su prisustvovali brojni muzičari koji su ranijih godina učestvovali na Beer Festu - Đule i Srba Van Gogh, Vlada Džet, Gvozden iz Kristalia, Era iz Vampiria, Milan Mumin iz Love Hunters, Milan Stanković "Sevdah baby" i mnogi drugi.

Ovogodišnji 13. Belgrade Beer Fest, da podsetimo, održaće se od 19. do 23. avgusta na Ušću, a ulaz će kao i ranijih godina biti besplatan. 

Tagovi: