16.10.2015.

14:42

Foto:

Zabava

(VIDEO) OSAM GODINA BEZ TOŠETA I dalje nam svima nedostaje...

 

Tog kobnog 16. oktobra 2007. godine pevač je tragično stradao u automobilskoj nesreći kada je imao svega 26 godina, a  vozilom je upravljao njegov prijatelj Georgij Georgijevski koji je zbog neprilagođene brzine udario u prikolicu kamiona. Toše je na licu mesta poginuo na auto putu kod Nove Gradiške.

Sa njima u automobilu je bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović, kojoj pevač i danas nedostaje kao i prvog dana. Ona se povukla sa javne scene i danas uzgaja lavandu.

- Ne prođe dan, a da ne pomislim na njega. Provodili smo mnogo vremena zajedno na putovanjima, koncertima... Vreme još uvek nije zalečilo rane - rekla je Ljiljana za jutarnji.hr.

Njegovu tada dugogodišnju devojku, rukometašicu Andrijanu Budimir, duboko je potresla pogibija i dugo nije mogla da se oporavi. Ipak, život je nastavila dalje, pa se pre dve godine udala za ugostitelja iz Skoplja sa kojim ima sima Maksima.

Sećanje na Tošeta ni za njegove fanove ne znači samo sećanje na njegovu muziku, već prvenstveno sećanje na dobrog čoveka koji je "ostao normalan u nenormalnom svetu" - ove njegove reči to potvrđuju.

PODSETIMO SE NEKIH OD NAJVEĆIH HITOVA NEZABORAVNOG PEVAČA:

Tagovi: