08.11.2015.

14:31

Foto:

Zabava

(FOTO) RAĐA PRŽI NA GITARI! Proslavljeni košarkaš na bini sa Bajagom

Na koncertu nazvanom "Tulum" pre Bajage svirali su bendovi Silente i Libar. Posle nedavne velike dvorane Doma sportova u Zagrebu, gde je bilo oko 10.000 posetilaca, trijumfalni splitski koncert bio je drugi u nizu "Tuluma". Koncertni serijal se završava 13. novembra u Domu mladosti u Rijeci.

Beogradski bend je u Splitu nastup počeo sa pesmom "S druge strane jastuka" - simbolično pošto na "Tulum" koncertima Bajaga i Instruktori obeležavaju 30 godina od izlaska svog istoimenog drugog albuma.

Zoran Vulović

Splićanima su sa "Jastuka" odsvirane i ''Francuska ljubavna revolcija'', ''Dvadeseti vek'', ''220'', ''Zažmuri'', "Dobro jutro džezeri"... Pored toga Bajaga i drugovi izveli su i brojne hitove iz ostalih delova karijere kao što su "Godine prolaze", "Gore-dole", "Plavi safir", "Lepa Janja ribareva kći", "Verujem, ne verujem", uz obavezno pevanje publike u "Spaladium areni".

Dvočasovni nastup Bajaga i Instruktori okončali su na spektakularan način - na bis su odsvirali "Tišinu" u kojoj im se neočekivano na gitari pridružio čuveni splitski košarkaš Dino Rađa.

Zoran Vulović
Tagovi: