28.01.2016.

11:18

Foto:

Zabava

ŠTA ĆEMO SAD? Soraja nas napušta i odlazi u beli svet!

Razlog odlaska još uvek se ne zna, ali poznato je da se Soraja poverila prijateljima da na proleće odlazi iz Beograda jer više ne može da trpi torturu i nameštanje raznih afera u kojima, kako kaže, nije učestvovala.

- Soraja je odluku o selidbi donela nakon što su joj zapalili džip u Crnoj Gori jer joj je ta afera donela mnogo problema i na poslu, a najviše u porodici. Otac joj se razbolio, a tetka doživela infarkt! Možda bi i ranije otišla, ali potpisala je ugovor za kviz "Kolo sreće". Snimanja traju do aprila, a nakon toga odlazi - otkriva Kurirov izvor i dodaje da je Soraja odlučila da se preseli u kneževinu Monako.

SORAJA OTVORENO PRIZNALA: Seksala sam se sa dečkom svoje drugarice!

Starleta veruje da će se dobro uklopiti u turistički centar Azurne obale budući da je već nekoliko puta boravila u Monaku i upoznala dosta ljudi. Soraja će navodno često dolaziti u Beograd i Crnu Goru zbog poslova, ali neće se zadržavati duže od nedelju dana.

I sama Soraja potvrdila je ove navode.

- Iskreno, u Srbiji mi se sve smučilo! Odlazak u inostranstvo sam svakako imala u planu, samo je bilo pitanje vremena, ali o detaljima ćemo drugom prilikom - rekla je.

AFTER PARTI AMNEZIJA? Soraja "privodila" Tamaru Đurić!

Tagovi: