31.01.2016.

15:58

Foto:

Zabava

ČOLA SE DRŽI KAO DEČKIĆ! Ove godine planira da objavi 15. album!

On je posle fantastičnog tročasovnog koncerta bio više nego raspoložen da se podseti svog prvog solističkog koncerta u Domu sindikata 1976. godine, s obzirom da danas nema tog prostora koji on nije napunio.

-  Kada se setim Doma sindikata i prvog solističkog koncerta sa “Indeksima”… Ja sam tada pevao 13 ili 14 pesama u prvom delu, posle je pevao pokojni Davorin isto toliko pesama, i to je bio koncert. To je dokaz da dužina koncerta ne znači i kvalitet. Nisam se promenio samo ja, već i ta ekipa koja sa mnom radi. Muzičarima sa kojima sviram je teže nego ostalima, pošto sam malo rigorozniji - izjavio je Čola.

- Oni su uhodani jer u poslednje vreme više sviramo, pa su se navikli. Oni vole da sviraju i veliki su profesionalci. I upravo taj profesionalni odnos je mnogo bolji nego što je bio. Danas imam veći broj pesama, a i kako je odmicala moja karijera, ljudi su počeli muzički više da me cene - rekao je Čolić, prisećajući se svojih početaka.

Pošto je poslednji album “Vatra i barut” izdao 2013. godine, ekipa Pink.rs je upitala Čolu da li u ovoj godini planira da uđe u studio i obraduje publiku novim pesmama, koje verujemo, željno iščekuju.

- Voleo bih. Imam nekoliko svojih melodija, ali konkurs je uvek otvoren što se toga tiče. Želeo bih da malo uključim i stare saradnike, kao što su Kornelije Kovač i Goran Bregović, koji su radili sa mnom godinama. To će biti moj 15 album, i osim mene, koji sam uvek tu sa svojim idejama, uključiću i veći broj ljudi, i produkcijski i tekstualno. To je moja želja i neki moj osećaj, da okupim ljude koji su godinama bili uz mene - rekao je za kraj Zdravko Čolić.

SKROMNO?! Zdravko Čolić: Želim reprizu 2015. godine!

AMERI NEĆE ČOLU! Odbili ga za vizu bez obrazloženja!

Tagovi: