05.02.2016.

11:55

Foto:

Zabava

(FOTO/VIDEO) SRCE VEĆE OD PESME! Poznati pevali karaoke, pomoć ide dečaku iz Kanjiže!

Poznati su mikrofone ukrstili u novobeogradskom IMMO centru, a da zabava i druženje budu nezabravni pobrinuo se pobednik PGS Davor Jovanović i sjajan bend "Koncertmajstori", koji su pratili sve takmičare.

Pored pobednika Žarka Stepanova, na bini su se oprobali i šarmantni Predrag Vuković Peđolino, voditeljka Milica Bursać koja je na delu dokazala da je u zdravom telu zdrav i duh, kao i neodoljiva misica Sanja Papić. Pevala je i vrcava mis turizma Srbije Sara Stojanović kojoj je podršku pružila isto tako lepa sestra, a pravu energuiju na scenu su donele Novinarke, kvartet koji su činile članice redakcije Informera. Publiku je na noge definitvno podigla temperamentna Suzana Mančić, njenim stopama nastavila je Marija Egelja, a takmičarski deo začinio je na svoj način voditelj i pisac, šarmer Vanja Bulić.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Dok je žiri odlučivao o pobedniku, u revijalnom delu nastupili su Stefan Koković i pobednik prethodnog takmičenja, novinar Saša Jovanović, koji uz Davora i "Koncertmajstore" opravdao titulu koja je od sinoć u rukama Stepanova.

Ivan Dobričić

Žiri je imao nezahvalan zadatak da deli poene, ali je bilo sasvim jasno da se i pored odgovornog posla super zabavljaju. A žiri je takođe bio u jakom sastavu: pevanje takmičara i njihov scenski nastup ocenjivali su pevačice Ana Bebić, Milena Vučić i Mika Kostić, voditeljke Nina Radulović Lečić i Irina Kruška, glumica Ana Sakić, glumac Ivan Tomić, muzički producent Boris Nikolić, kompozitor i producent Saša Mirosavljević Don, fotograf Edvard Nalbantjan, Nemanja Vasić, menadžer projekta "100% vraćamo osmeh na lice", kao i Saša Jovanović, zajedno sa glumicom Katarinom Gojković pobednik prethodnog izdanja festivala). 

Ivan Dobričić
Ivan Dobričić

Program su vodili novinari Marina Kotevski i Aleksandar Saša Ignjatović.

Pored glavne nagrade, čeka na 50.000 dinara koji je pobedniku uručila predstavnica IMMO Outlet Centra Nevena Martinović, specijalna nagrada otišla je i kvartetu Novinarke, kojima je Beo Smile Design poklonio izbeljivanje zuba zbog najšarmantnijeg nastupa. 

Ivan Dobričić

Konačno i najvažnije, humanitarne IMMO VIP karaoke ponovo su ujedinile poznate u jednoj ideji, da pomognu onima kojima je to najpotrebnije, a novi susret, zabava i novo humano delo, zakazani su već za proleće.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE KAKO SU IZGLEDALE I ZVUČALE NOVINARKE INFORMERA:

Tagovi: