18.02.2016.

18:04

Foto:

Zabava

VUJADIN PRIZETKO Fudbaler se zbog Mirke uselio u taštino gnezdo!

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević nedavno su se preselili u porodičnu kuću glumice u beogradskom naselju Altina. Fudbaler moldavskog kluba "Šerif" iz Tiraspolja i njegova vanbračna supruga sa troje naslednika Andrejom, Mihajlom i Andrijanom skućili su se u vili u kojoj je ona odrasla, a u kojoj žive njena majka Mirjana, tetka, teča i njihov sin. Mladom fudbaleru očigledno ne smeta što se, narodski rečeno, prizetio, i što krov nad glavom deli sa taštom.

ESTRADA NA KAUČU: Ove zvezde su pronašle spas na psihoterapiji!

Nikad nije sama

Logično je da živim u domu u kom imam svoju sobu i u kome sam odrasla. Moji mi pomažu oko dece
Mirka Vasiljevic

Na ovoj promeni je insistirala glumica, jer je naslednik legendarnog Duleta Savića često u inostranstvu zbog obaveza u klubu. Ona mu je objasnila da joj je ovako mnogo lakše zbog dece, ali i njenih poslovnih obaveza, pa su zato izdali svoj stan na Banjici.

Mirka je za Informer potvrdila naša saznanja, ali priznaje da ne planira da zauvek živi sa majkom:
- Nije poenta da do kraja života budem u porodičnoj kući, ali je logično da živim u domu u kom imam svoju sobu i u kom sam odrasla. Lakše mi je kada sam kod mojih jer mi pomažu oko dece - kazala je Mirka za naš list.

(FOTO) MAMIN SIN? Vujadinova Mirka ima konkurenciju!

Dosta joj seljakanja

Mirka: Decu učimo da im je Beograd dom

Mirka Vasiljević kaže da ona i Vujadin zbog toga što se često sele svojim naslednicima odmalena objašnjavaju da im je Srbija domovina.
- Dečiji psiholozi su mi rekli da je važno da deca znaju gde im je baza. Zato smo Andreja, koji ima četiri godine, naučili da je Beograd dom i sada kada ovde dolazimo on uvek govori: "Idemo kući" - objašnjava glumica.

Glumica se nada da će sa nevenčanim suprugom uskoro pronaći neko trajno rešenje za stan.
- Još nismo odlučili gde ćemo živeti. Andrej će za dve godine krenuti u prvi razred i tada ćemo morati da prelomimo gde ćemo se skrasiti, da li u Srbiji ili u inostranstvu. Sve zavisi od toga gde će Vujadin tada igrati - objašnjava Mirka.

Ona smatra da nije dobro da se sa troje dece seljakaju kad god Savić promeni klub, pa je zato rešila da neko vreme žive u Srbiji.
- Kako bi Andrej, Mihajlo i Andrea imali neku stabilnost, ja sam sa njima već godinu dana u Beogradu. Naravno, i zbog mog posla - priča glumica.
 

 

(FOTO) SEKSI MAMA MIRKA Ovako su ona i Vujadin proslavili prvi rođendan sina Mihajla!

 

 

 

Tagovi: