04.03.2016.

17:52

Foto:

Zabava

(FOTO/VIDEO) ODLAZAK JUTJUB ZVEZDE Ekrem Jevrić krenuo od kuće, a na pos’o nije stigao!

Ekrem Jevrić je rođen 25. oktobra 1961. godine u Plavu, Crnoj Gori. Oženio se 1985. i sa suprugom Igbalom ima četiri sina: Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata. Godinu dana nakon rođenja prvog sina, Ekrem se, da bi ispunio poslednju očevu želju, zajedno s porodicom seli u Sjedinjene Američke Države, u potrazi za boljim životom.

Pre nego što je postao poznat Jevrić je radio fizičke poslove i taksirao. Kada se proslavio kao pevač, nastupao je u Americi. Prvi album "Igbala, Igbala srce si mi dala" objavio je 2002. godine.

Popularnost je stekao kada je na jutjubu objavio spot za pesmu "Kuća poso", koja ima više od 13 miliona pregleda. Istoimeni album je snimio 2010. godine, a o njemu je pisao britanski "Independent". Godinu dana kasnije angažovao ga je i popularni modni brend "Dolce&Gabbana", u čijoj je reklami glumio krojača i zaradio 1000 američkih dolara.

U toku svoje pevačke karijere obradio je i poznatu pesmu "Gangam stajl".

 

Zmaj od Šipova

Pored pevačke karijere, bio je poznat i kao "kralj rijalitija". Bio je učesnik trećeg serijala Farme gde je osvojio treće mesto, a u četvrtom serijalu zauzeo je osmo mesto. Njegovo učešće u Farmi svakako će pored brojnih bisera biti zapamćeno i zbog afere sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi. 

screenshot

Učestvovao je i u rijalitiju Parovi, koji je u dogovoru s produkcijom Hepi televizije napustio 17. novembra prošle godine, kako bi rešio papirologiju u vezi sa poslom kojim se bavi. Iako je najavljivano da će se vratiti u zemunsku vilu, to se nije desilo.

UMRO KRALJ RIJALITIJA! Ekrem Jevrić preminuo u Njujorku!

VARALA GA S KUMOM! Zmaj od Šipova otkrio avanturu Vesne Rivas!

MISTERIOZNI NESTANAK IZ RIJALITIJA Gde je otišao Ekrem Jevrić?

 

 

 

 

 

Tagovi: