02.06.2016.

21:18

Foto:

Zabava

KO BI ZNAO BOLJE OD NJE? Selma Hajek savetuje kako održati vezu na zavidnom nivou!

- Dobar brak, pun ljubavi je moje najveće dostignuće. Dom je tamo gde je moj muž. On je dom. Sve van porodičnog jezgra je avantura koju živite zajedno - rekla je u jednom intervjuu Selma.

(VIDEO) TRNOVIT PUT DO ZVEZDA Pojavio se snimak Selme Hajek sa početka karijere!

Glumica je govorila i o tome koliko je važno zadržati seksualnu hemiju.

- Seks je ključ srećnog braka, ali on je nuspojava. I nije za svaki dan! Ako ga imate svaki dan, izgubiće draž. Važno je da zadržite hemiju. Morate nastaviti da se smejete, istražujete, zabavljate jedno drugo i da imate romansu - kaže Selma.

Glumica je u intervjuu kritikovala i roditelje koji decu drže ispred konzola i kompjutera. Ona sa Fransoa Enrijem ima osmogodišnju ćerku Valentinu.

(FOTO) RAZNEŽIĆE VAS! Selma Hajek otkrila šta je važnije od perfektno izvajanog struka!

- Morate da naterate decu da učestvuju u svakodnevnom životu. Potrebno je mnogo rada, i mame su umorne, jer većina nas radi i život je iscrpljujuć, posebno ako ste starija mama kao ja, ali morate da se potrudite. Sada je decu lako zabaviti ekranima i tako ne morate da slušate gunđanje zbog toga što ih vodite na razna mesta. Vodite ih, i neka budu deo vašeg života. Radi se o ljudskoj povezanosti, i stvarima koje mogu da nauče od toga što učestvuju u svemu. U suprotinom dolazi do izolacije - zakljčila je Selma.

SELMA HAJEK UDARILA GLAVU! Pogledajte u čemu se pojavila kod doktora!

Tagovi: