14.07.2016.

21:49

Foto:

Zabava

DA SE ZNA ŠTA JE ČIJE Ana i Švajni potpisali prebračni ugovor!

Najlepša srpska teniserka Ana Ivanović juče se u Veneciji zaklela na večnu ljubav Bastijanu Švajnštajgeru.

O glamuroznoj proslavi, venčanicama, odelima, ali i zvanica koje su pristizale iz celog sveta mediji su brujali danima. Ipak, jedan detalj je promakao.

(FOTO/VIDEO) ŠVAJNI ODVEO ANU PRED OLTAR! Pogledajte ceremoniju crkvenog venčanja!

Predbračni ugovor Ana i Bastijan su potpisali daleko od očiju javnosti. Prema saznanjima našeg izvora, Ana se na ovaj korak odlučila nakon razgovora sa roditeljima, dok se Bastijan u potpunosti složio.

- Ana i Bastijan su potpisali predbračni ugovor. Posle razgovora sa roditeljima Ana je donela odluku da je to najbolje rešenje, a Bastijan nije imao ništa protiv – rekao je izvor Pink.rs blizak poznatoj teniserki i dodao:

Njima novac nikada nije bio važan, tako da ovaj papir neće uticati na njihove odnose. Ugovor je potpisan nekoliko dana pre njihovog odlaska u Veneciju.

(FOTO) BOLJA OD NEVESTE?! Nina Badrić objavila fotku s venčanja Ane Ivanović!

Jedno je sigurno, svako je svoje milione osigurao, pa tako, i ako dođe do razvoda nijedan od supružnika se neće “ogrebati” za poneki milion.

Podsećanja radi, glamurozno svadbeno veselje upriličeno je u luksuznom hotelu “Aman Kanal Grande”, u Veneciji, a među zvanicama su bile brojne Bastijanove kolege i odabran krug Aninih prijatelja.

ŠVAJNI DOBIJA SRPSKI PASOŠ: Dačić potvrdio, Bastijan može da dobije državljanstvo..ako to bude želeo

Tagovi: