25.07.2016.

11:31

Foto:

Zabava

(FOTO) DŽEJ LO NAPUNILA 47. GODINA! Vlasnica najpoznatije GUZE NA SVETU izazvala revoluciju svojim oblinama!

Glumica i pevačica bila je među prvima koji su promovisali ženske obline i pozadinu, zbog kojih je kasnije postala planetarno popularna. 

Mnogima se čini da Džej Lo sa godinama izgleda sve bolje, tako da svakoga dana zadaje novi domaći zadatak mlađim koleginicima.

Džej Lo je rođena u Bronksu, a počela je kao plesačica. Odrasla je u Blekrok aveniji u predgrađu Bronksa Kasl Hil. Njena majka je vaspitačica, a otac David Lopez je informatičar. Oboje su Portorikanci rođeni u Ponsu. Dženifer je u porodici odgajana kao katolkinja. Ima dve sestre, Lindu i Lesli. Školovala se u katoličkim školama, da bi završila školu za devojke u Bronksu.

Kad je imala 19 godina, sama je plaćala časove plesa. Kao šesnaestogodišnjakinja imala je malu ulogu u filmu iz 1987. godine „Moja mala devojčica“. Nakon nekoliko meseci provedenih na plesnim audicijama, izabrana je da pleše za grupu New Kids on the Block Svoj prvi veći posao dobila je sa ulogom „Leteće devojke“ u seriji „U životnim bojama“.

Godine 1993. se pojavila u spotu Dženet Džekson "That's the Way Love Goes". Njena prva glavna uloga je bila u biografskom filmu Selena (1997) za koju je dobila „ALMA nagradu“ za najbolju glumicu. Što se njene dalje karijere tiče, pretpostavljamo da sve znate, pa prelazimo na privatan život.

Tagovi: