05.08.2016.

10:09

Foto:

Zabava

FESTIVAL LJUBAVI! Počeo događaj godine u Vrnjačkoj Banji!

PU Vrnjačku Banju  pristiglo je više hiljada ljudi, među kojima su državljani Turske, Grčke, Italije, Nemačke, Francuske, Tunisa, kao i svih zemalja bivše Jugoslavije. Neki od njih smešteni su u Lovefest kampu, dok su mnogi svoj boravak na Lovefestu rezervisali još početkom godine.

Kapije Lovefesta otvorene su u 18 časova, a programje poičeo već u 19 sati i trajao do jutros u 7 časova. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci suimali priliku da od podneva do 18 časova uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stage-u u okviru gradskog olimpijskog bazena.

Jubilarni festival ljubavi otvortio je Vathom sa ekipom Cocioon etikete. Uz njega su nastupili Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Na Live Stage-u prve večeri nastupili su i  Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Ritam Nereda, Samostalni Referenti kao i bosanski sastavZoster.

(FOTO) POČINJE LOVEFEST! Očekuje se ludnica na bini u Vrnjačkoj Banji!

Osim muzičkog programa posetioci će moći da probaju Zipline, kao i da zakorače u svet virtuelne realnosti. Svi gosti imaće priliku da na jedan dan postanu di-džejevi i da u okviru Heineken Live Your Music zone kreiraju sopstveni di-džej miks, koji mogu da podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. 

Zamena karata za narukvice počela je juče od 15 časova, a ulaznice za festival mogu se kupiti samo na ulazu po ceni od 2.000 dinara za jednodnevne i 4.800 dinara za trodnevne propusnice.

Tagovi: