24.09.2016.

17:23

Foto:

Zabava

SVE ZBOG PARA I MARKETINGA? Novinar otkriva: Anđin i Bredov brak je bio farsa?

- Ljudi s kojima sam pričao i dan-danas tvrde da njih dvoje nisu u pravoj vezi. Od samog početka je reč o prevari i čistom marketingu - ispričao je Ijan za australijsku televiziju Sanrajz.

ANĐELINA ANGAŽOVALA NAJMOĆNIJEG ADVOKATA! Evo koje sve zvezde je razvela!

Sve je laž
Novinar Halperin tvrdi da je slavni par fingirao vezu radi novca i marketinga


On je kazao da su izmislili vezu kako bi udvostručili moć i novac.

Glumica je prava bomba u krevetu

Halperin tvrdi da je Džolijeva sjajna ljubavnica.
- Ona je vrlo strastvena i muškarci koji su spavali s njom priznaju da im je to bio najbolji seks u životu. Pritom voli da eksperimentiše, pa je stvarno svašta probala. Bred zna sve njene prljave tajne iz burne prošlosti, a Anđelina očigledno ima sreću što je džentlmen, pa ih nije izneo u javnost - tvrdi novinar


- Želeli su da kreiraju brend veći nego što je bio bilo koji par u istoriji Holivuda. Tako su inkasirali dodatne milione dolara i obezbedili mesto na naslovnim stranama tabloida svake sedmice. Imali su otvoren brak, viđali se sa drugim ljudima i retko su bili zajedno. Godinama su imali dogovor da ne pitaju jedno drugo za vanbračne afere - ispričao je Halperin, i dodao:


- Upućen sam u njihov odnos bolje nego iko. Već mesecima razmišljaju o tome da okončaju tu šaradu. Anđelina je žena sa planom. Namerava da se preseli u Englesku i uđe u njihov parlament, odnosno Dom lordova. Tamo ima i neprofitnu organizaciju. Čim se reši Breda, baca se na to.

Bred Pit pao u depresiju

Bred Pit je pao u tešku depresiju, otkrila je kućna pomoćnica koja je godinama radila za poznati par. Ona je za britanski list "San" ispričala da je on imao problema sa spavanjem i koncentracijom.
- Nikad ga nisam videla tako depresivnog. Ne spava, ne jede, nervozan je. Mnogo su ga potresle optužbe da je zlostavljao decu. Anđelina mu, otkad je podnela papire za razvod, ne dozvoljava da ih vidi. On uopšte nije loš otac i sve ovo mu preteško pada - rekla je spremačica.

 

Tagovi: