02.10.2016.

12:01

Foto:

Zabava

DA LI SI RAZMIŠLJALA O MOM PENISU? Objavljene poruke koje je glumac slao bivšoj devojci koja je umrla!

Naime, samo nekoliko dana nakon što je suprug preminule žene podneo tužbu protiv Kerija, navodeći da je glumac "zloupotrebio svoje bogatstvo i slavu da bi ilegalno nabavio i rasturao ilegalne i ponekad smrtonosne supstance", u medijima se pojavila i sms prepiska Kerija i Vajtove, nastala krajem 2012. godine.

NABAVLJAO JOJ DROGU?! Tužba protiv Džima Kerija zbog smrti bivše partnerke!

Tada je mlada šminkerka, prolazivši kroz ličnu tragediju, Keriju pisala o svojim preminulim roditeljima, da bi glumac promenio temu, porukom:

- Da li si razmišljala o mom penisu danas? 

Osim toga, pojedine poruke ukazuju na to da je Vajtova sumnjala da joj je glumac preneo seksualnu infekciju, što ide u prilog tužbi koju je protiv glumca podneo njen suprug. 

Naime, Barton je u tužbi naveo da je Katriona prvi put primetila simptome polno prenosivih bolesti u januaru 2013, a kada se požalila Keriju, odgovorio joj je da su "kvržice i grčevi normalna pojava posle brijanja i agresivnog seksa". 

(VIDEO) SMEH DO SUZA! Glumac oponašao pevača hevi metal benda!

Dalje, u februaru 2013, Vajtova se požalila Keriju da je primetila nekoliko kvržica i da će ići kod lekara, na šta joj je on napisao: "Nadam se da će biti sve u redu". 

Džim Keri je zaključio da je Katrioni infekciju mogao da prenese bilo ko. 

- Možda si to dobila od nekoga pre mene. Pojavljuje ti se samo kada si pod stresom. Biće sve okej - glasi jedna od poruka. Glumac je, pak, najviše brinuo da njegova devojka ne ostane u drugom stanju.

OPROSTI MI, NISAM ZA OVAJ SVET! Objavljeno oproštajno pismo devojke Džima Kerija!

- Da li si prestala da koristiš pilule otkad smo se poslednji put videli? Izvini, ali malo sam zabrinut jer nismo pazili sinoć - napisao je Keri u jednoj poruci i devojci savetovao da uzme pilulu za dan posle, ako joj nešto bude sumnjivo.

Tagovi: