07.10.2016.

19:07

Foto:

Zabava

KIM IPAK PROBALA DA PREVARI OSIGURANJE? Vrednost nakita znatno manja od one za koju tvrdi da je ukradena!

Obzirom da se sumnjalo i da je celu priču starleta izmislila kako prevarila svoje osiguranje i obezbedila mužu, reperu Kanje Vestu, milione koji su mu potrebni, jer se ranije žalio da je bankrotirao te da su mu potrebne velike količine novca, osiguravajuća kuća je odlučila da bude temeljna.

KIM I KANJE GLAVNI OSUMNJIČENI! Francuska policija smatra da je pljačka u stvari posao iznutra!

U saopštenju se navodi da svih 13 ukradenih komada nakita ne vrede 10 miliona, koliko je spekulisano, navodi TMZ.

U dokumentima ove osiguravajuće kuće stoji da je ta vrednost manja i da iznosi jedva 5.6 miliona, a da samo 4 miliona vredi njen verenički prsten, dok vrednost preostalih 12 komada nakita nije poznata javnosti.

Strani mediji preneli su izjavu izvora bliskom starleti, koji tvrdi da Kim krivi samu sebe za pljačku.

ISPLATIO JOJ SE PORNIĆ? Pornhab nudi 50.000 evra za informaciju o pljačkašima koji su napali Kim Kardašijan!

- Od kad se to desilo Kim ne može da se smiri. Sada je počela da krivi sebe. Ona smatra da je sama izazvala pljačkaše jer se svojim bogatstvom hvalila i razmetala po društvenim mrežama - tvrdi izvor.

Tome u prilog idu i tvrdnje mnogih koji su se oglasili posle ovog događaja. Među njima je i bivši član bande "Pink Panter", Pavle Stanimirović, koji je naveo da je od sebe napravila laku metu. On je dodao da je sve bilu unapred isplanirano, te da su članovi bande Kim već od samog dolaska u Pariz pratili kolima marke "fijat".

BIVŠI ČLAN "PINK PANTERA": Kim Kardašijan je laka meta, sama je kriva što je opljačkana!

Tagovi: