28.10.2016.

16:13

Foto:

Zabava

OSMEH KOJI SE NE ZABORAVLJA! Ova glumica je kao dete grizla NOKTE NA NOGAMA, a danas je ZVEZDA!

Kao dete Džulija nije želela da seče nokte na nogama, već ih je, koliko god to grozno zvučalo, zapravo grizla. U jednom intervjuu je u šali rekla kako je bila veoma gipka.  

Naravno, uloga koja ju je najviše proslavila jeste u filmu "Zgodna žena". Naziv filma je ustvari trebalo da bude 3000 dolara (što je iznos koji je njen lik dobijao kao naknadu za druženje sa Ričardom Girom). Ipak, to je zbunjivalo publiku, pa su ga 

Sećate se one scene kad Gir zatvori kutijicu s ogrlicom ne bi li u šali pričepio Džulijine prste?

Ta scena nije bila planirana. Džulija se taj dan nije osećala dobro pa je on hteo malo da je oraspoloži i nasmeje, a scena je postala kultna. 

OSTAVLJEN TRI DANA PRED SVADBU! Kifer Saterlend progovorio o Džuliji Roberts!

Poznati magazin "People" je 22-ogodišnju Džuliju proglasio jednom od najlepših žena na svetu. Režiser "Zgodne žene" Geri Maršal je za "People" rekao:

- Džulija izgleda kao mešavina  Odri Hepbrn, Lusil Bol i Bambija.

Iako je želela da svog sina nazove Džordž, odustala je od toga kako bi sprečila tračeve. Zapravo, Džordž Kluni joj je veoma dobar prijatelj, pa nije htela da ljudi nešto izmišljaju kako je sina nazvala prema njemu.

Nakon što je dobila Oskara za film Erin Brokovič, postala je i najplaćenija glumica u Holivudu, a dobijala je po 20 miliona dolara po ulozi. 

Njen zaštitni znak je bio i ostao prepoznatljiv osmeh koji nosi svuda sa sobom. 

 

 

...

Фотографија корисника Julia Roberts ️️ (@juliarobertsoriginal) дана 16. Окт 2016. у 2:08 PDT

 

Tagovi: