06.11.2016.

18:13

Foto:

Zabava

(VIDEO) BRAVO MAJSTORI! S.A.R.S. dobitnici MTV nagrade!

S.A.R.S. priznanje dobija u godini kada obeležava deceniju rada, rasprodatu regionalnu turneju koja je krunisana sa dva nedavno održana koncerta u Domu Sportova u Zagrebu i objavljivanjem šestog studijskog albuma pod nazivom “Poslednji album”.

'Osvajanje ove nagrade je usledilo u najboljem mogućem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. krunisano MTV EMA nagradom! Hvala svima na podršci' navodi u izjavi ovim povodom Žarko Kovačević, pevač sastava S.A.R.S.
 
U konkurenciji za MTV Best Adria Act nagradu bili su još Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zen, a zahvaljujući najvećem broju glasovima publike iz celog regiona, bend S.A.R.S. je odneo pobedu.

SARS ODUVAO BEOGRAD Spektakularan koncert pred 8.500 ljudi u Hali sportova! (FOTO/VIDEO)
 
S.A.R.S. se tako pridružuje društvu regionalnih velikana, dobitnika MTV nagrade, među kojima su između ostalih Dubioza kolektiv, Van Gogh, Aleksandra Kovač, Siddharta, Frenkie, Who See, Laka, Lollobrigida, Gramophonedzie i Daniel Kajmakoski. Ovo je 12 put da MTV dodeljuje regionalnu MTV EMA nagradu, a u okviru evropske dodele MTV nagrada koja će se večeras održati u Roterdamu.
 
Prenos uživo sa crvenog tepiha 2016 MTV EMA počinje u 20:00, dok je ceremnija dodele na programu MTV kanala od 21 čas. Voditeljka dodele je pop pevačica Bebe Rexha, koja će ujedno imati svoj prvi EMA nastup. Pored nje, nastupiće i Green Day, Kings of Leon, Bruno Mars, OneRepublic, The Weeknd, Martin Garrix, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, Zara Larsson i Afrojack.

Tagovi: