17.11.2016.

15:10

Foto:

Zabava

ISIDORA BJELICA OČAJNA ZBOG DECE: Ne znam kako da ih zaštitim, Vili se razbolela, Lav je napadnut!

Pretnje su, između ostalog, bile upućene i njenoj maloletnoj ćerki Vili, a Isidora kaže da njena naslednica zbog toga sada ima teške alergije i opstruktivni bronhitis zbog kojeg jedva diše.

- Naročito me je potresla činjenica da je neko pretio mojoj maloletoj Vili. Kao da joj nije dosta što odrasta u stalnom strahu za majku i vuče se po hemoterapijama kao moja podrška - rekla je Bjelica i dodala:

ISIDORA BJELICA POSLE PRETNJI PONOVO NA TERAPIJI: Bolest mi se vratila zbog stresa koji sam pretrpela!

- Nadala sam se da će se to rešiti, ali je umesto toga moje dete privedeno na informativni razgovor po prijavi žene, sa čijim sinom je Vili bila u sukobu. On je psovao Vili kancerogenu majku i koji joj je slomio telefon. Zbog njega je moja ćerka morala da promeni školu. I preko svega onda dobije pretnje smrću.

Isidora je priznala da je nemoćna i da ima osećaj da svaka budala može da naškodi njenoj deci, jer ona ne zna na koji bi način mogla da je zaštiti, kao i da ju je bolest toliko iscrpela da nema više snage za bilo šta.

STRAŠNO! Isidora Bjelica zbog PRETNJI SMRĆU napustila Srbiju!

Bjelica je takođe otkrila da je njen sin Lav nedavno napadnut i da je slučaj prijavljen policiji, ali da još uvek nije rešen.

- Lav je očajan. Pre tri meseca ga je napao siledžija na ulici i još uvek nema rešenja tog slučaja - rekla je spisateljica.

Osećam se kao građanin drugog reda

Public

Osećam se kao građanin drugog reda, sve što se meni desi, bilo otmica, bilo luda komšinica koja me juri nožem, bilo ove pretnje, nikada nema epilog, to je frustrirajuće, najteže mi je zbog dece. Pretnje se nisu nastavile jer niko nema moj broj i u drugoj sam državi - rekla je Bjelica.

NEBOJŠA PAJKIĆ O PRETNJAMA: Isidora se zbog stresa sada bori za život!

Tagovi: