28.11.2016.

12:12

Foto:

Zabava

(FOTO) MELANIJA ODRŽALA LEKCIJU IZ MODE: U njen modni izbor niko se ne meša, čak ni politika!

Ova prelepa Slovenka i prva dama Amerike je na glasanju nosila prljavo belu usku haljinu dizajnera Majkla Korsa i kaput svetlo smeđe boje francuske modne kuće Balmain. Njen muž je za ovu priliku imao italijansko odelo Brioni, dok je njegova protivnica Hilari Klinton na danu održavanja izbora nosila dizajn Ralfa Lorena. 

Ovaj dizajner samo je jedan u nizu kreatora koji je podržao kandidatkinju demokrata, međutim, to prvu damu Amerike ne sprečava da kupuje i nosi njihove kreacije. Tako je na finalnoj predsedničkoj debati nosila kreaciju Ralfa Lorena, na drugoj debati pojavila se u ružičastoj Guči košulji, dok je na prvoj bila u haljini sa potpisom Dolče Gabana. 

Svaku odevnu kombinaciju koju ponese sama odabere i kupi. Kao primer tome, haljinu koju je nosila u izbornoj noći kupila je u radnji na Medison aveniji, a kaput preko Net-a-Portera. 

 


Ljubav prema modi i Dizajnu Melanija je nasledila od svoje majke Amalije koja je bila krojačica i dizajnerka u fabrici dečje odeće. Iako amerikanci damom sa najviše stila nazivaju doskorašnju prvu damu Alerike, Mišel Obamu, Melanija opasno preti da je zaseni.

 

 

POGLEDAJTE GALERIJU:

 

 

Tagovi: