08.12.2016.

19:26

Foto:

Zabava

BABA VANGA PRORICALA LEPOJ BRENI: Popularna pevačica otkrila šta joj je prorekla pre 30 godina!

Čuvena bugarska proročnica Baba Vanga predvidela je Lepoj Breni da će imati 'kuću u kojoj će biti mnogo pevača' te i da će se udati za čoveka u belom. 

- Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca - citirala je svojevremeno Brena Vangine reči i nastavila:

- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma… 

- Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da “beli sport”, tenis, ima i belu uniformu - ispričala je pevačica u nekoliko navrata, iako tada baš i nije delovala uverljivo priča da je Vanga znala da se tenis naziva “belim sportom”. Zato su mnogi pomislili da se Breni ovo proročanstvo neće ispuniti .

Supruga Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma 'Hajde da se volimo'. Ponovo se setila najpoznatije svetske proročnice. 

- Mislila sam da ću naleteti na nekog lekara ili, možda, čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu - ispričala je Brena.

Tagovi: