26.12.2016.

14:35

Foto:

Zabava

TUGA! Džordž Majkl spremao je novi album i dokumentarni film za 2017.

Na novom albumu radio je sa britanskim producentom Noti Bojem (Naughty Boy). U intervjuu početkom decembra za BBC, Noti Boj je rekao: 

- Jedva čekam. Ne znam šta da očekujem. I, da budem iskren, on je misteriozniji od bilo koga drugog, tako sam veoma uzbuđen. Pozvao sam ga da mu ponudim saradnju i uzvratio mi je poziv. On planira nov album sledeće godine a sarađivaće i na mom albumu - otkrio je tada Noti Boj.

Poslednja objava na zvaničnom Instagram nalogu Džordža Majkla @georgemichaelofficial stara je sedam nedelja i u njoj se najavljuje dokumentarni film "Freedom". 

NAJZANIMLJIVIJE IZJAVE DŽORDŽA MAJKLA: Kako starite, postajete sve selektivniji!

Film je, kako prenosi britanski tabloid "San", priča o dešavanjima iza scene tokom nastajanja Majklovog drugog solo albuma, "Listen Without Prejudice Vol.1" objvljenom 1990.

Na Instagram je okačena crno-bela fotografija koja prikazuje ushićenu masu i najavljuje premijeru filma za proleće 2017. Reč je o omotu za album "Listen..."

(FOTO) TUŽNA GODINA! Ovo je poslednja fotografija Džordža Majkla

 - Džordž Majkl trenutno udara završne poteze na svom specijalnom dokumentarcu 'Freedom' - stoji uz komentar fotografije. "On je otkrio neke neverovatne, nepoznate arhivske snimke i radi dodatne intervjue za projekat, tako da će film biti gotov do marta 2017. Biće to prava poslastica za fanove.

Majkl i 'Sony' su odlučili da u isto vreme objave i reizdanje albuma 'Listen Without Prejudice'".

U dokumentarcu bi trebalo da se nađu i intervjui sa Naomi Kembel i Sindi Korford, koje su bile zvezde Majklovog spota "Freedom! 90" (u režiji Dejvida Finčera), a narator je trebalo da bude sam Majkl.

Za sada nema vesti o tome da li će pevačeva smrt uticati na datum premijere.

Džordž Majkl poslednji put je nastupao 2012. u Londonu tokom svoje evropske turnere Symphonica.

Tagovi: