26.01.2017.

19:36

Foto:

Zabava

KIM KARDAŠIJAN U VELIKOM PROBLEMU: Američka starleta pod istragom u Emiratima!

Američka starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan (36) pod istragom je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) zbog narušavanja tradicionalnih vrednosti te arapske zemlje. Ona je optužena da je bez odobrenja vlasti posetila jedan humanitarni centar u Dubaiju, i to obučena u pocepane farmerke, čime je uvredila domaćine.

Poseta rijaliti zvezde nije bila dozvoljena. Deca nisu mogla da imaju koristi od druženja sa Kim Kardašijan
Vafa bin Sulejman

Nije za decu

Kardašijanova je otputovala u Dubai 15. januara. Istog dana posetila je humanitarnu instituciju za decu ometenu u razvoju - Rašid pedijatrijski terapijski centar. U salu je ušla obučena u pocepane farmerke i majicu, a na nogama je imala cipele sa štiklom. Tamo se zadržala oko sat i za to vreme se slikala i družila sa decom. Mališani su pred njom plesali obučeni u tradicionalne odore, a Kim im je aplaudirala.

- Omiljeni deo puta mi je poseta Rašid centru. Ta predivna deca priredila su mi najbolju predstavu u životu - napisala je Kim na Tviteru.

UKRADENI DIJAMANTI KIM KARDAŠIJAN završili kod džihadista?!

Međutim, nakon što se pročulo za posetu, u Dubaiju je nastao haos. Vlasti Emirata pokrenule su istragu protiv starlete i rukovodilaca centra, koji nije tražio dozvolu da ugosti Amerikanku. Zvaničnik ministarstva za socijalni razvoj Vafa bin Sulejman kazao je da Kardašijanovoj nije mesto među decom i da je ona svojim izborom odeće uvredila arapsku zemlju.

Dragulji završili kod ISIS?

Nakit vredan 10 miliona dolara koji su lopovi ukrali od Kim Kardašijan u oktobru prilikom njene posete Parizu završio je kod džihadista Islamske države (ISIS), objavio je američki portal "Rejdar onlajn".
- Dragulji starlete nalaze se na crnom tržištu i njihov trag vodi do terorističkih grupa koje regrutuju mlade za ISIS u Belgiji. Taj novac poslužiće za finansiranje džihadista - rekao je izvor za taj sajt.

- Poseta rijaliti zvezde nije bila dozvoljena. Deca nisu mogla da imaju koristi od druženja sa Kim Kardašijan. Ne razumem s kojim ciljem ju je Rašid centar pozvao - rekao je Sulejman.
On je dodao da će centar snositi sankcije zbog toga što je ugostio Amerikanku bez dozvole.
- Da su nam tražili dozvolu, odbili bismo njihov zahtev. Svi posetioci naše zemlje moraju da pokažu poštovanje prema našim običajima i tradiciji - kazao je zvaničnik.

Loš primer

Jedan od nadležnih u policiji Dubaija Dahi Kalfan izrazio je svoj bes na Tviteru.

- Ne treba nam Kim Kardašijan u humanitarnim centrima. Fondacije u goste treba da zovu ljude za primer. Zahvaljujući Alahu imamo mnogo dobrih ljudi koji bi omladini mogli da služe kao uzor - poručio je Kalfan.

Inače, poseta UAE bila je za Kim Kardašijan prvi odlazak u inostranstvo nakon što je u oktobru pod pretnjom pištoljem opljačkana u Parizu. Tada su lopovi upali u njen apartman i ukrali joj nakit vredan 10 miliona dolara.

Informer

 

Tagovi: