03.02.2017.

19:06

Foto:

Zabava

(FOTO) VIŠE NE KRIJE! Amal Kluni konačno pokazala trudnički stomačić!

Amal i Džordž Kluni rešili su da provedu nekoliko dana u Barseloni, zajedno sa glumčevim roditeljima Ninom i Nikom, a sudeći po fotografijama sa aerodroma, advokatica za ljudska prava definitivno je u drugom stanju.

Klunijevoj 16 godina mlađoj supruzi se ispod vunene haljine nazirao trudnički stomačić, koji je sve veći i koji neće moći još dugo da sakriva.

Amal, koja nije imala ni trunke šminke, nije skidala osmeh sa lica dok je zajedno sa suprugom i njegovim roditeljima napuštala aerodrom, te nema sumnje da joj trudnoća i te kako prija.

Oni su zatim izašli na večeru, a supruga slavnog zavodnika ponovo je nosila široku haljinu, čime je dodatno podgrejala priče o trudnoći.

Međutim, iako oni ne žele da govore o tome, izvor blizak paru nedavno je rešio da progovori i otkrio je kako su se Klunijevi osećali kad su saznali da će dobiti blizance.

- Kada su im saopštili da Amal očekuje blizance, bili su iznenađeni, ali i malo uplašeni, jer su se oboje složili da će im jedno dete biti dovoljno. Ali, vest da će dobiti devojčicu i dečaka ih je mnogo usrećila. Ne mogu da poveruju da će za samo nekoliko meseci dobiti dve bebe - rekao je izvor.

Amal i Džordž verili su se u aprilu 2014. godine, a venčanje su organizovali u septembru iste godine u Veneciji.

 

Фотографија корисника i9 (@i93280) дана 24. Јан 2017. у 5:26 PST

Tagovi: