18.02.2017.

17:02

Foto:

Zabava

ZVEZDA "KOSE" I "LOVCA NA JELENE" STIGLA U BEOGRAD! Sevidž: Srpkinje su najlepše na svetu!

Američki glumac je doputovao u petak u Beograd kako bi prisustvovao premijeri filma "Povratak" Predraga Jakšića, koja je zakazana za 21. februar u Centru "Sava".

Gleda devojke
Gde god da se okrenem u Beogradu, vidim lepotice
Džon Sevidž

- Srpske žene su najlepše na svetu. Gde god da se okrenem, vidim lepotice. U Americi nema toliko zanosnih dana. Takođe, obožavam i vašu hranu. Tokom snimanja smo išli na jedan salaš, gde smo ručali, dok je orkestar svirao muziku. Poželeo sam da zauvek ostanem tamo - priča Džon i priznaje da ga u Srbiji oduševljavaju ljudi:

Zoran Sinko

- Bio sam van Beograda i u jednom selu upoznao porodicu koja je odlučila da napusti grad i promeni život. Imaju vinograd od pet hektara i osvajaju nagrade za svoja vina. Prave svoju hranu. To me oduševilo.

Zoran Sinko

Holivudski superstar kaže da je ponosan što igra u srpskom filmu, jer smatra ovo velikim životnim iskustvom:

- Moji prijatelji Lazar Rokvud, Nik Mankuso i Majkl Pare glume sa mnom u "Povratku". Želja mi je bila da što bolje upoznam vašu zemlju. Znam ponešto o srpskoj istoriji, a pamtim i predsednika Slobodana Miloševića.

De Niro i Paćino su sasvim obični

Sevidž je u karijeri sarađivao sa brojnim veličinama, pa i sa najboljim glumcima današnjice Robertom de Nirom i Al Paćinom.
- Njih dvojica znaju kako da se nose sa pažnjom javnosti. Kao i kad glume, razmišljaju o onome što rade i govore. Svoja pojavljivanja pažljivo planiraju. Privatno su skroz normalni i obični ljudi - tvrdi Džon.

 

 

Tagovi: