25.03.2017.

19:04

Foto:

Zabava

RIČARD GIR IMUN NA HOLIVUD: Ne verujem u srećan kraj!

Glumac koji je igrao u nekim od najpoznatijih romansi na velikom platnu, poput "Pretty Woman" i "An Officer And A Gentleman", smatra da srećan kraj ne postoji. 

- Prema mom iskustvu, život ne funkcioniše tako - rekao je on za "Haute Living". 

- Ne kažem to kao neko ko je negativac. Samo sam realističan. Ne mislim da postoji trenutak u kom neko kaže: 'Sad sam sve uradio i srećan sam'. Mislim da je to potpuno nerealistično. 

Takođe je komentarisao film "Pretty Woman" u kom je igrao sa Džulijom Roberts. On smatra da ta romantična komedija u stvarnom životu ne bi imala srećan kraj.

Promo

- Film vam ne prikazuje šta se s njima stvarno desilo. Niko ne zna šta je bilo nekoliko meseci posle njihovog ludog provoda - rekao je on. 

Iako ne veruje u poruku "srećni do kraja života", prihvata onu "srećniji do kraja života". 

- Srećniji mi zvuči mnogo realističnije - rekao je glumac. 

Ričard Gir je bio u braku sa supermodelom Sindi Kraford od 1991. do 1995, dok je od 2002. do 2013. bio u dugoj vezi sa bivšom Bond devojkom Keri Lauel, koja mu je rodila sina Homera. 

Pre gotovo dve godine Ričard je sreo Špankinju Alehandru Silvu na humanitarnom događaju i par je od tada zajedno.

Reuters

Gir se na studijama filozofije zainteresovao za zen budizam, zbog čega je 1978. otputovao u Indiju i upoznao 14. Dalaj Lamu, koji ga je uveo u tibetanski budizam. 

Glumac je prihvatio njihovo poimanje mudrosti, dobrote i saosećanja, što ga je na kraju navelo da osnuje "Tibetansku kuću", organizaciju koja se zalaže za ljudska prava na Tibetu i Fondaciju Gir koja pomaže narodu na Tibetu.

APfoto

 

Tagovi: