30.03.2017.

13:09

Foto:

Zabava

(VIDEO) VALENTINO SA "LISICAMA" OBARA REKORDE! Nova pesma hit i u Australiji

Iako nazvana australijskom, turneja je zapravo počela u Ouklendu, na Novom Zelandu, a premijerni koncert prevazišao je, kažu organizatori, sva očekivanja. Valentino je oborio rekord sale i napravio žurku za pamćenje. 


-Prvo pa muško- kroz smeh kaze Zijo.

- Koncert je zaista bio fantastičan. Od prve do poslednje pesme, ljudi su pevali sa nama, đuskali i pokazali da i te kako dobro poznaju naš opus. Toliko dobro da znaju i one pesme koje smo retko izvodili ali i ove novije, nastale poslednjih godina. 


Boravak u ovoj, kako sami rekoše, dalekoj ali lepoj i opuštenoj zemlji, momci su, naravno, isoristili i za uživanje pa su pored lenčarenja u vili sa bazenom koju su im domaćini obezbedili, obisli i sve značajnije istorijsko-kulturne znamenitosti.


Samom Ziju najinteresantniji je bio, sada ugašeni, čuveni vulkan "One three hill" po cijem je 182 m. visokom vrhu i istoimenom maorskom spomeniku bend "U2" svojevremeno i nazvao jedan od svojih najvećih hitova. 


-Ovde je sve "easy going"- zadovoljno kaze pevač.

- Uređena zemlja, svi rade, dobro zarađuju i super se zabavljaju. Hvataju ribe i školjke, spremaju klopu, jedre, brčkaju se i uživaju. Svi su nasmejani i raspoloženi a i klima im ide na ruku. Sada je njima jesen ali to je temperatura našeg proleća, oo 20-25 stepeni. Milina! Divno je raditi ovde. To je ono kad kazes da ti je posao zadovoljstvo. Verujem da će tako biti i u Australiji u kojoj nas očekuju koncerti u svim većim gradovima gde ima naših ljudi...

 

Tagovi: