05.04.2017.

22:05

Foto:

Zabava

SEVE I IGOR SKOVALI PLAN: Ovo je pravi razlog zašto pevačica HOĆE DA SE PORODI U AMERICI!

Severina Kojić ima veliku želju da se porodi u Americi kako bi njeno i Igorovo dete dobilo američko državljanstvo. Pevačica se sa svojim suprugom Igorom dogovara da nekoliko meseci pred termin za porođaj odu kod njegove sestre Nataše Kojić u Los Anđeles.

Seve još razmatra da li joj je ovaj plan pametan, jer postoji mogućnost da je nakon porođaja deportuju i da joj zabrane ulazak u zemlju

Ona još razmatra da li joj je to pametno, jer postoji mogućnost da je nakon porođaja deportuju i da joj zabrane ulazak u zemlju:

- Severina hoće da se porodi u Americi, jer prema zakonu, dete koje se rodi u njihovoj zemlji automatski dobija državljanstvo. Njenu odluku je podržao i Igor, jer smatra da će na taj način obezbediti bolju budućnost za svoje dete - priča izvor blizak pevačici. On objašnjava da će Seve bez problema moći da uđe u zemlju jer ima vizu na deset godina, ali samo šest meseci u kontinuitetu može da boravi u Americi.

SEVERINA PRIŽELJKUJE DEVOJČICU: Želim da rodim ćerku Koko!

Srpska snajka zato, navodno, planira da nekoliko meseci pred porođaj ode tamo.

3
meseca je trudna Severina

- Ona sredinom meseca ide u Ameriku jer ima zakazane nastupe u Čikagu i Las Vegasu. Zatim će se vratiti na Balkan, pa će ponovo, ako definitivno donesu ovu odluku, otputovati za tri meseca u Los Anđeles. Nadaju se da će joj lekar dati dozvolu da u šestom-sedmom mesecu putuje avionom - kaže pevačicin prijatelj.

Kojići će, da bi ovaj plan sproveli u delo, morati pošteno da odreše kesu jer pevačica neće imati zdravstveno osiguranje:

KOME JE JOŠ TRUDNOĆA SMETALA DA NAPRAVI SPEKTAKL? Seve i u drugom stanju na bini!

- Igorova sestra Nataša je već gledala neke bolnice za snajku. Moraće da plate porođaj i do 50.000 dolara, ali su spremni to da učine jer veruju da će njihovom detetu američki papiri mnogo značiti u životu.

 

Severinin bilbord osvanuo u Las Vegasu

Promo

Severina Kojić će 29. aprila nastupiti u hotelu "Kosmopoliten" u Las Vegasu i tim povodom je u ovom gradu postavljen ogroman bilbord koji najavljuje njen koncert.
Hrvatska pevačica se pohvalila fotkom reklame i napisala da su se ostvarili njeni snovi da zapeva u Vegasu:
- Kao mala, sanjala sam da ću pevati u Las Vegasu. Verujte u svoje snove.

 

Tagovi: