10.06.2017.

22:07

Foto:

Zabava

JELISAVETA IZABRALA VENČANICU U PARIZU! Glumica se potom spakovala pa otišla u Moskvu da iznenadi TEA!

Jelisaveta Orašanin kupila je venčanicu u Parizu koju će nositi 25. juna u beogradskom klubu "Privrednik", gde će sudbonosno "da" izgovoriti Milošu Teodosiću. Ona je iz Francuske, gde je boravila nekoliko dana, direktno otišla kod budućeg supruga u Moskvu kako bi se pohvalila haljinom koju je odabrala za njihov najsrećniji dan.

15
dana ostalo je do Jelisavetinog i Miloševog venčanja

- Jelisaveta je prvo tražila venčanice po Beogradu, ali kada ništa nije našla, otputovala je u Pariz. Ona je nekoliko dana provela tražeći adekvatnu haljinu, koju je na kraju i našla - kaže izvor blizak glumici i nastavlja:

- Prvobitno je trebalo da se vrati u Beograd, ali pošto je želela uživo da prenese Teu svoje utiske o venčanici, promenila je let i zakazala novi za Moskvu.

Kako Informer saznaje, Teodosić nije ni znao da će Jelisaveta doći kod njega. 

(FOTO) KONAČNO UHVAĆENI! Prva zajednička fotografija Jelisavete i Teodosića!

- Miloš nije imao pojma da će ona doći. Želela je da ga iznenadi. S vrata mu se pohvalila da je kupila venčanicu, ali nije želela da mu pokaže kako izgleda jer je po narodnom verovanju to maler, pa nije htela da baksuzira - tvrdi naš sagovornik.

Koliko su košarkaš moskovskog CSK i glumica srećni govori i činjenica da su se konačno slikali zajedno i dopustili da se ta fotografija objavi na društvenim mrežama, što do sada nije bio slučaj.

EVO KAKO SU SE UPOZNALI JELISAVETA I TEO Ljubav je planula u Moskvi!

Inače, u Moskvi trenutno borave i Jelisavetine kolege, Andrija Milošević, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. Oni se takmiče kao reprezentativci Srbije u "Art fudbalu". Glumica ih je sve odvela na utakmicu CSK - Hinki.

Oduševljenje što gleda Teodosića Andrija Milošević nije mogao da sakrije, pa je na Instagramu ispod zajedničke slike napisao:

- 'Teo - ne 'teo, mi došli!

Vuk Kostić pred Jelisavetinu svadbu bira najlepše devojke

Glumac Vuk Kostić će, pet dana pred svadbu bivše devojke Jelisavete Orašanin, birati najlepše devojke! On je počasni
član žirija koji će 20. juna u Beogradu odlučivati o srpskim predstavnicima na svetskom takmičenju "Elit". Predsednica žirija je "Elitov" internacionalni skaut Monika Kijelcevska, dok će žiri činiti direktorke agencije "Models Inc" Mirjana Udovičić i Danijela Dimitrovska Amidžić, zatim Snežana Dakić, glavni urednik magazina "Helou" Nikola Golubović, kao i modni dizajneri Suzana Perić i Bata Spasojević. Proglašenje pobednika biće istog dana u emisiji "Amidži šou" na TV Pink.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi: