15.06.2017.

19:54

Foto:

Zabava

(FOTO) ROĐENDANSKI INTERVJU, CECA ZA INFORMER: Do pedesete ću naći dečka!

Kao i uvek, svi su postavljali isto pitanje Ražnatovićevoj: da li joj je rođendanska želja da konačno pronađe pravog muškarca? Dobro raspoložena, uvek nasmejana, odgovorila je kroz šalu.

- Ma zašto se vi brinete za mene? Naći ću valjda i tog dečka do pedesete. Šta ćete onda da me pitate? - pecnula je pevačica.

Novak Đurović

Ceca je istakla da je zadovoljna svojim životom i da u njemu trenutno ništa ne bi menjala:

Novak Đurović

- Ja sam ispunjena i srećna! Čini mi se da se svi drugi mnogo više sekiraju što sam bez partnera od mene same. Ne opterećujem se time. Uživam u životu. Ne tražim dečka, pojaviće se kada bude vreme. Ma ja ću se truditi da i u 64. izgledam odlično kao Danica Maksimović, pa možda i tada osvojim onog pravog - kaže Ceca za Informer.

Novak Đurović

Pevačica prethodne godine nije pravila žurku, zato što je mesec dana ranije proslavila punoletstvo svoje naslednice Anastasije gala proslavom. Ove godine je ipak odlučila da ugodi i sebi.

Novak Đurović

- Osećam se kao devojčica i želim da slavim rođendane. Zašto ne bih i ja ugasila svećice i zamislila neku želju? Ali neću poželeti to što vi mislite i što mi svi priželjkujete. Uvek poželim samo da su mi deca, sestrići i svi drugi koje volim živi i zdravi, a za sve ostalo se borim sama - ističe Ražnatovićeva.

Novak Đurović

Ceci su tokom jučerašnjeg dana stizale brojne čestitke, cveće i drugi pokloni. Pevačicu su želeli da obraduju njeni prijatelji, kolege, saradnici, ali i brojni fanovi iz celog sveta.
 

Novak Đurović

 

 

Tagovi: