13.07.2017.

20:39

Foto:

Zabava

MISLILA SAM DA JE LUKA GEJ! Nataša Bekvalac otkrila kako se upoznala sa sadašnjim dečkom!

Međutim, kada ju je sestra Kristina Bekvalac poslala na poslovni sastanak u Beograd sa izvesnim Lukom, Nata je mislila da ide da se vidi sa nekim homoseksualcem:

Varala sam partnere

Nataša Bekvalac je kod Ognjena Amidžića bez dlake na jeziku odgovarala na pitanja o privatnom životu, pa je priznala da je nekim bivšim partnerima bila neverna.
- Varala sam svoje momke - kratko je rekla pevačica, ali nije želela da otkrije koji dečko je u pitanju.

NATA TRAŽI OD DEČKA DA SE BACI NA POSAO: Luka, napravi mi dete!

- Moja Kristina je tražila lokal za reviju, rekla mi je da je vlasnik jednog kafića nadobudan i da traži mnogo para. Pa je poslala mene da pregovaram. Bila sam ubeđena da je taj lik gej. Kada sam otišla tamo, videla sam da je to Luka - ispričala je pevačica.

Prilikom njenog prvog poslovnog sastanka sa njim, Bekvalčeva je još bila u braku sa Ljubom Jovanovićem i kaže da su tada između nje i Lazukića sevnule varnice.

NATA UDOMILA NOVOG DEČKA U STANU IZ KOG SE ISELIO LJUBA: Pevačica započela zajdnički život sa bivšim košarkašem Lazukićem!

U tom trenutku je shvatila da želi da se razvede od bivšeg rukometaša.

- Luka i ja smo sedeli i popričali. Pomislila sam: "Ako može ponovo da mi se desi ta neka hemija sa drugim muškarcem, onda mi definitivno nije dobro tu gde jesam" - otkrila je Nata.

Tagovi: