15.10.2017.

21:36

Foto:

Zabava

(FOTO) PREVARE, PROSTITUTKE I GEJ VEZE.... Ovo su najveći holivudski seks skandali!

Ovo su neke od afera svetskih zvezda čije je skandalozno ponašanje zaokupilo globalnu pažnju

Harvi Vajnštajn 

Jedan od najnovijih skandala okupirao je naslovne strane 5. oktobra, nakon reportaže o hilivudskom mogulu Harviju Vajnštajnu, za koga brojne žene tvrde da ih je tokom tri decenije seksualno zlostavljao. Među njegovim žrtvama našle su se glumice Ešli Džad i Rouz Mekgouvan, italijanska manekenka Ambra Batiljana i još nekoliko žena zaposlenih u "Miramaksu" i "Vajnštajn kompaniji". 


Holivudske zvezde Gvinet Paltrou i Andželina Džoli nedavno su se pridružile toj listi. Iako čuveni holivudski producent odbacuje sve tvrdnje da je žene prisiljavao na seks, njegova supruga Džordžina Čampan, koja se za njega udala 2007. godine i rodila mu dvoje dece, odlučila je da ga napusti.

PERVERZNI ŠMINKER: Slavna glumica progovorila o dugo skrivanom skandalu!

AP PHOTO

Afera je potvrđena iz više izvora jer je Ozonijanova sve ispričala svojim prijateljima. Aflek je, međutim, negirao da je imao bilo kakvu emotivnu vezu sa ovom mladom ženom.

GURNUO MI JE PRST U GUZU! Isplivavaju NOVE GADOSTI koje je ženama radio Ben Aflek!

Ozi Ozborn 

Osnivač rok benda „Blek sabat“ dobro je poznat po svom kontroverznom ponašanju kao što je odgrizanje glave slepog miša ili činjenice da su neki njegovi fanovi izvršili samoubistvo nakon slušanja njegove muzike. 

Frizerka Mišel Pug 2016. godine otkrila je detalje četvorogodišnje veze sa Ozijem i ispričala da se zaljubila u forontmena čuvenog benda. Roker je, međutim, rekao da mu je žao što je gospođica Pug "njihov seksualni odnos pogrešno shvatila".

Reuters

Naime, glumac je imao aferu sa njihovom dadiljom samo sedam meseci nakon veridbe, a iako se Lou javno izvinio svojoj verenici, njihova veza po svoj prilici nije mogla da opstane.

(FOTO) ZBOG NJE JE PAO FILMSKI MOGUL! Kako je seksi Italijanka pokrenula lavinu!

Džon Travolta 

Travoltin bivši pilot Daglas Goterba izneo je 2012. godine šokantne tvrdnje o šestogodišnjoj homoseksualnoj vezi sa holivudskom zvezdom, a čak je i tužio Travoltu nekoliko godina kasnije. Travolta je sve tvrdnje odbacio rekavši: 

"Reč je samo o ljudima koji žele novac. To je sve. To se dešava na mnogim nivoima".

Tagovi: