05.12.2017.

16:48

Foto:

Zabava

(FOTO/VIDEO) ZASENILI TONIJA CETINSKOGI! Bend Pravila igre mu ukrao popularnost

Predvođena zgodnim pevačem Ivanom Penezićem ova muzikalna petorka nedavno je svoju reputaciju potvrdila i na zajedničkom koncertu nekoliko hrvatskih izvođača u Nemačkoj, u Frankfurtu na kome je publika pevala sa njima od prve do poslednje pesme.

Aktuelna numera "Muška suza" kojom najavljuju novi album je već hit u Hrvatskoj kao i u dijaspori a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da će "Pravila igre" za Novu Godinu pevati rame uz rame sa Dinom Merlinom, kao trenutno najpopularnijim regionalnim izvođačem.

Promo

Mladi, lepi i talentovani, momci su oko sebe okupili ozbiljnu ekipu saradnika a medijima je najinteresantnije to što o njima sada brine kompletna ekipa Tonija Cetinskog pa se o njima već piše kao o bendu koji je "ukrao slavu Toniju" budući da su za kratko vreme postali izuzetno popularni.

Poseban kuriozitet je da su se sve pesme sa prvog albuma u nekom trenutku našle među Top 5 najslušanijih u Hrvatskoj sto je privilegija malog broja izvođača.  

 Svojim koncertima pune dvorane i klubove gde god da se pojave, imaju preko 100 miliona pregleda na You Tubu i više od 70.000 pratilaca na društvenim mrežama. 

Autori singla "Muška suza" su  autori najvećih regionalnih hitova  kao što su: Da ti nisam bila dovoljna, Blago onom ko te ima, Srce nije kamen, Opet si pobedila,  Pratim te, Nebo na mojoj strani, Lagala nas mala,  Miro i Sonja Buljan koju su ovaj bend okarakterisali kao daleko najperspektivniji  na regionalnoj sceni. 

Tako se od "Pravila igre", sa razlogom očekuje mnogo a momci će uskoro posetiti i naš glavni grad ne bi li se bliže upoznali sa domaćom publikom.

Tagovi: