05.03.2018.

18:06

Foto:

Zabava

(FOTO) NEMA ZA BRUS: Albanska pevačica došla na zabavu nakon Oskara GOLIH GRUDI!

Nakon svečane dodele Oscara, usledio je tradicionalni Vanity Fair after party, na kojem, takođe, nije nedostajalo glamura i skandala. Albanska pevačica i glumica Bleona Kereti (38) došla je u prozirnoj mrežastoj haljini bez grudnjaka.

Bradavice je prekrila zlatnim šljokicama, a bujnim grudima je uspela da privuče pažnju svih prisutnih.

APfoto

Pevačica, koja se pre devet godina preselila u SAD radi karijere, i inače je poznata po oskudnim odevnim kombinacijama. Radila je s muzičkim producentima kao što su Timbaland, Rodni Jerkins i dobitnik Gremija Dejvid Foster. 


Kada se u sličnoj mrežastoj kreaciji pojavila 2014. na dodeli nagrada American Music Awards, priznala je da je njenim roditeljima bilo neprijatno da izađu iz stana zbog njenog stila odevanja.

- Rekli su mi da sam gola i da zbog toga mnogi imaju loše mišljenje o meni - izjavila je Bleona. Dodala je kako je za njene mrežaste haljine potrebno pet sati da se napravi. 

APfoto


-  Šivena je praktičmo na mom telu i delo je dizajnera Shahla Dorriza - otkrila je pevačica. Haljina i nije bila najpriajtnija za nošenje, ali je u svrhu svoje promocije, sve je ipak uspešno pretrpela. 

Tagovi: