14.04.2018.

14:44

Foto:

Zabava

SAMO PI*KETINE TUKU ŽENE! Pevačice pružile podršku Nataši Bekvalac!

IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić fizički je nasrnuo na suprugu Natašu Bekvalac koja je pre samo mesec i po na svet donela ćerku Katju. Pevačica je Luku prijavila policiji, nakon čega je otišla u Urgentni centar gde su joj konstantovane povrede.

Marija Šerifović i Ivana Pteres brutalno su osudile nasilje u porodici. Pevačice su se oglasile na društvenim mrežama i pružile podršku pop pevačici.

"Šmekeri pa tuku žene! Pi*ketine obične, fuj! Drži se N" napisala je Marija na Instagramu.

printscreen

Ivana Peters se oglasila na Tviteru gde je napisala da ne postoji opravdanje za nasilje.

- Sram ga bilo, rodila mu je dete pre mesec dana! Nema opravdanja za njegov postupak, ako je istina sve što je izašlo u javnost. Bog će mu sve vratiti! - rekla je vidno potresena Mia za portal Pink.rs.

Mira Škorić takođe je šokirana ovim događajem.

- Zatečena sam! Nataša i Luka su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako vam je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon.

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa saoseća se sa pevačicom.

- Šta da kažem... Ovo je prestrašno! Saosećam sa svakom ženom koja to doživi, a da ne govorimo o činjenici da se Nataša tek porodila. Ja najbolje znam kako joj je. Ovo je za svaku osudu i najstrožu kaznu. Šta reći za nekog ko može da digne ruku na svoju zenu i majku svog deteta. Dno dna - izjavila je Sonja.

 

Tagovi: