10.05.2018.

15:01

Foto:

Zabava

LIDER "BALKANIKE" PORUČUJE DA ĆE DATI SVE OD SEBE NA EVROSONGU: Ima da razvalimo na sceni! Neka crknu dušmani!

Vođa "Balkanike" Sanja Ilić poručuje da će večeras, u drugom polufinalu Evrovizije, "razvaliti" na sceni, i to u inat dušmanima! Proslavljeni muzičar u intervjuu za Informer kaže da će naši predstavnici sa pesmom "Nova deca" dati sve od sebe da Srbiju što bolje predstave na ovom takmičenju i plasiraju se u veliko finale u subotu.

Uprkos tome što im najpoznatije svetske kladionice ne

Besmisleno

Potpuno je besmisleno da ja stojim na sceni sa klavijaturama, a muzika ide na matricu

Sanja Ilić

predviđaju dobar plasman, Ilić je uveren u uspeh:

- Mi ćemo dati sve od sebe i naš nastup će biti super. Ma, kada izađemo na scenu, pa razvalimo i pokidamo... Neka crknu dušmani!

Kladionice su svrstale Srbiju među najveće autsajdere...

- Kao što ste videli, kladionice su do sada često grešile. Njihove prognoze se menjaju preko noći. Mi ćemo dati sve od sebe, a ostalo je na ljudima koji glasaju. Večeras može da se glasa iz svih zemalja koje se sa nama takmiče u polufinalu, kao i iz Italije, Francuske i Nemačke.

Zašto ste odlučili da se povučete sa scene i iz svih promotivnih aktivnosti u Lisabonu?

Svako može da kokodače, ja sam ipak za pevanje

Kako komentarišete najvećeg favorita, predstavnicu Izraela, koja kokodače na sceni?

- Svako ima pravo da se izražava kako hoće. Na ovom festivalu je sve dozvoljeno: i kokodakanje i graktanje. Ja sam ipak za pesmu, pevanje i dobru melodiju.

- Mnogo je bolje da sve to gledam sa strane i uočavam dobre i loše stvari. Hteo sam da u prvom planu budu ova nova deca, koja su mladost i budućnost. Iva je došla na moje mesto. Ona ne svira klavijature, ali peva bolje od mene. Takođe, na Evroviziji se peva uživo, a muzika je na matricu i zbog toga je potpuno besmisleno da ja stojim na sceni sa klavijaturama. Zar nije bolje da je umesto mene tu jedan dobar i lep vokal.

Kako provodite slobodno vreme u Lisabonu?

- Posećujemo dobre restorane, jedemo odličnu hranu i pijemo vrhunska vina. Domaćini su nam priredili par nekih izleta, koji nisu bili baš spektakularni. Davno sam bio u Lisabonu. To je jedan siguran, lep, topao grad sa ljudima koji su spremni da vam pomognu. U znak zahvalnosti prema domaćinu, snimili smo i verziju pesme na portugalskom.

Pisalo se da ste na takmičenju doživeli neprijatnost kada su vam organizatori tražili da platite 17.000 evra za bubnjeve koje koristite na sceni?

- To smo rešili na najjednostavniji mogući način. Mi smo bogata grupa i kupili smo sami naše scenske elemente.

Ludo smo se proveli u bolnici

Kako se oseća pevač Mladen, koji je pre dva dana završio u bolnici?

- To je bio čist marketing! Šalim se. Mladen je davao sve od sebe. Međutim, Portugalija i ta njena čudna klima je možda uticala na to da mu malo poraste pritisak i sloši mu se. Odmah su otišli u ambulantu, cela naša ekipa. Lepo su se tamo proveli, čak su se i isfotkali.

Naše devojke Danicu, Ivu i Nevenu su već proglasili za najlepše učesnice Evrovizije. Da li uspevate da ih odbranite od udvarača?

- Srpkinje su generalno najlepše gde god da odu. Šta da radimo, ali tako je. Mislim da se one same odlično brane, od vikinga i svih ostalih udvarača.

Tagovi: