30.07.2018.

13:40

Foto:

Zabava

HALE BERI OTKRILA: Nikad nisam sama u krevetu!

Fotografija popularne lepotice pokupila je za kratko vreme na desetine hiljada lajkova i komentara, a mnogi od njenih obožavalaca su se pitali ko je slikao dok je spavala, ali i kad će je videti u nekoj novoj ulozi na filmu. 

Dok je na profesionalnom planu ređala uspehe, jedna od najplaćenijih glumica na svetu kaže da je konstantno birala pogrešne muškarce. Iza sebe ima tri braka i dvoje dece, a nedavno su je mediji dovodili u vezu sa Kijanom Rivsom. Iako se poznaju godinamam, ljubav se navodno rodila na snimanju filma.

Pisalo se i da je jedan od bivših momaka, čije ime nikada nije otkrila, navodno toliko tukao da je jedva ostala živa i da od tada slabije čuje na jedno uvo. 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jul 7, 2018 at 4:16pm PDT




U niz neuspešnih ljubavnih veza ubraja se i avantura sa Veslijem Snajpsom, a prvi brak je ušla 1992. sa bejzbol zvezdom Dejvidom Džastisom. Razvela se posle četiri godine i čak pokušala samoubistvo. Drugi put se udala za džez muzičara Erika Beneta, ali ni ovaj brak nije dugo potrajao.

Prvo dete, ćerku Nalu rodila je 2008. godina, a otac je deceniju mlađi kanadski model Gabrijel Obri s kojim se razišla posle četiri godine zajedničkog života - 2010. godine. 

U to vreme Hali se već zbližila sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom s kojim je snimala film "Dark Tide" u Parizu. Iako je govorila da se više nikada neće udati, Halise 13. jula venčala sa Martinezom , rodila mu sina, ali se i od njega razvela.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 10, 2018 at 5:11pm PDT


Tagovi: