11.08.2018.

16:38

Foto:

Zabava

(FOTO) USTAŠE OTKAZALE BAJAGIN KONCERT! Hteli da ga zameni "Hladno pivo" ali ih je iznenadio brutalan odgovor HRVATSKIH ROKERA!

Međutim, Mile Kekin i njegove kolege iz benda su taj poziv odbili, a saopštenjem koje su napisali na svom oficijalnom Fejsbuk nalogu, još jednom pokazali zašto su omiljeni u svim zemljama širom bivše Jugoslavije.

Naime, oni su postavili jednu od najboljih muzičkih numera benda Bajaga i instruktori "Balkan", koja je, verovatno i sublimirana poruka organizatorima i "domobranima".

Međutim, ovo nije jedina poruka koju su uputili, pošto su u zaglavku iznad samog teksta, napisali su da se nalaze u Severnoj Koreji i da piju pivo, što je neumnjivo sarkastičan odgovor onima koji su opet umešali politiku u zabavu bez ikakvih povoda.

Poruku benda prenosimo u originalu:

- Kako je bilo pitanja vezanih za nasu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga.

-Doći ćemo mozda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne zelimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom.

Živjeli !!!

(FOTO) USTAŠAMA SAD SMETA I BAJAGA! Otkazan koncert srpskog rokera na karlovačkim Danima piva NA INICIJATIVU "BRANITELJA"!

Facebook/Hladno pivo


Tagovi: