08.02.2019.

10:40

Foto:

Zabava

(FOTO) PORODICA MITROVIĆ NA HUMANITARNOM KONCERTU! Željko poručio: Jako je bitno da se okupljamo i pomažemo! Ponosan sam na Andreu!

Vlasnik i direktor televizije Pink, Željko Mitrović, u Dom omladine stigao je sa svojom suprugom Milicom Mitrović i ćerkama Andreom i Kristinom Mitrović. Pred početak koncerta Željko Mitrović istakao je veoma važno da se okupljamo i pomažemo.

Informer

- Jako su dobre sve akcije koje okupljaju ljude oko nekih socijalnih pitanja. Ovog puta se to sprovodi zbog dece koja su obolela od raka, ali i drugih društveno korisnih aktivnosti. Pre svega mislim da ljudi koji mogu sebi da priušte, treba da budu što aktivniji, jer ne može država sama! Užasno je bitno da se okupljamo i pomažemo svaki projekat ove vrste. Ovde sam pre dvadesetak godina svirao i imao koncerte, dugo nisam zalazio ovde i baš se lepo osećam. Veoma sam ponosan na Andreu - rekao je Željko Mitrović.

Informer

Informer

Koncert je održan pod pokroviteljstvom televizije Pink, a u saradnji sa nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka, "NURDOR". Program je vodila Marijana Mićić, a koncert su otvorile Leontina Vukomanović i Darija Vračević koja je pevala numeru "Kako rastu deca".

Informer

Tagovi: