10.02.2019.

19:59

Foto:

Zabava

(VIDEO) CEO SVET BRUJI O POMIRENJU: Bred Pit uhvaćen na proslavi rođendana Dženifer Aniston, a tu je bila i NJEGOVA BIVŠA!

Njena privatna žurka privukla je mnoge svetske zvezde koje su paparaci pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu. 

Dok mnoge zvezde nisu imale problem da ih fotografišu pre zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan. 

Među hordom obezbeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimećen. Međutim, nije uspeo da pobegne od oštrog oka paparaza, pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu

Fotografije Breda Pita su u kratkom roku obišle ceo svet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili. 

Pored Breda, koji je lice pokušavao da sakrije ispod kačketa, proslavi su prisustvovali i Gvinet Paltrou (inače njegova bivša), Keti Peri, Orlando Blum, Barbara Strejsend, Kejt Hadson, bračni par Kluni, Sandra Bulok i mnogi drugi.

Par se venčao 2000. godine, a razišli su se pet godina kasnije, odmah pošto je Pit sa Anđelinom Džoli snimio "Gospodin i gospođa Smit". 

Dženifer je nakon Breda Pita bila u braku sa glumcem Džastinom Teruom od 2015. do 2017. godine, kada su se razveli. Bred Pit i Anđelina razveli su se 2016. godine.

Tagovi: