11.02.2019.

12:21

Foto:

Zabava

(FOTO) PARADA KIČA NA GREMIJU: Kardi Bi došla kao školjka, Keti Peri kao žvakaća guma!

Kardi Bi je za svoj album "Invasion of Privacy" dobila nagradu za najbolji rep album i time postala prva žena koja je osvojila nagradu u toj kategoriji, međutim, njena "haljina" baš i nije izazvala pozitivne reakcije.

Informer

Reperka se opojavila kao 'biser' u toaleti koja simboliše školjku. Teatralna haljina je iz Muglerove 'Couture vintage' kolekcije koju je dizajnirao 1995. 

Informer

Pevačica Keti Peri je za najveću muzičku noć u godini odenula ružičastu Balmain haljinu, a modni kritičari su zaključili da izgleda poput 'žvakaće gume' i 'balona'. 

Informer

Dženifer Lopez je nosila haljinu Ralph & Russo uz pompozni šešir, dok je njen partner Aleks poneo šareno Tom Ford odelo. Mnogi su komentarisali kako se par nije vizuelno uskladio.  

Informer

Pevačica Ašanti prošetala se u Afffair haljini s dubokim šlicem koji ističe noge. Modni kritičari su se složili da haljina ne laska njenoj figuri. 

Informer

Kajli Džener se nije odvajala od dečka, repera Travisa Skota. Rijaliti zvezda obukla se netipično za sebe i došla u 'pomerenom' ružičastom odelu.

Informer

Jedna od najlošije odevenih dama s crvenog tepiha je i pevačica Megan Trejnor. Beli kombinezon Christiana Siriana vizuelno je dodatno 'proširio'.  

Tagovi: